Nintendo Direct verwachtingen - met onder andere Nintendo Switch online

  Eigenlijk zou de nieuwe Nintendo Direct al in de nacht van 6 op 7 september worden uitgezonden, maar door de aardbeving in het noorden van Japan is deze uitgesteld. Er zijn de laatste tijd veel geruchten over wat er in de uitzending naar voren zou komen. Dit zijn de verwachtingen voor de aankomende Nintendo Direct.

  Super Mario Party

  Super Mario Party komt al op 5 oktober 2018 uit. Er zijn al een heleboel Super Mario Party features uitgekomen, zoals een tweede dobbelsteen die specifiek is voor het personage waarmee je speelt. Daarnaast kunnen we de Super Mario Party minigames online tegen elkaar spelen. We verwachten dat er nog meer informatie wordt vrijgegeven in de nieuwe Nintendo Direct.

  Wil jij nog meer Super Mario Party features weten? Lees dan onze top 5 Super Mario Party features!

  Super Smash Bros Ultimate karakter

  Super Smash Bros Ultimate komt exclusief naar de Switch op 7 december 2018. Vlak voor gamescom werd er specifiek voor de nieuwe Super Smash game een Nintendo Direct uitgezonden, dus eigenlijk weten we al heel veel van het nieuwe spel. Toch is de verwachting dat er weer een nieuw karakter voor het spel gaat worden aangekondigd. En dan niet zomaar een karakter, maar Isaac uit Golden Sun.

  Isaac was al eerder een Assist Trophy in Super Smash Bros Brawl. Een Assist Trophy is een item dat breekt als je het oppakt en een willekeurig karakter oproept. Maar tot nu toe is hij nog niet bevestigd als Assist Trophy in Super Smash Bros Ultimate. Daarom zijn de verwachtingen voor de volgende Nintendo Direct dat hij zal worden toegevoegd als een hoofdpersonage.

  Pokemon: Let’s Go!

  Pokemon Let’s Go! is een remake van Pokemon Yellow en komt op 16 november uit. Er is al genoeg informatie over deze nieuwe Switch game bekend, want de makers van de nieuwe Pokémon game brengen de laatste tijd af en toe een nieuwe trailer of nieuwe screenshots uit. Ook gaan er geruchten dat er Pokémon kunnen worden geruild tussen de Switch versie en Pokemon Go. De verwachtingen zijn dat we meer te weten gaan komen over hoe dit gaat werken in de volgende Nintendo Direct.

  Luigi’s Mansion Remake 3DS

  Luigi’s Mansion Remake 3DS komt op 12 oktober uit. Het originele spel kwam in 2002 tegelijkertijd uit met de GameCube. De Remake is van betere grafische kwaliteit en er zijn een aantal nieuwe features. Bijvoorbeeld dat je op het onderste scherm een plattegrond te zien krijgt. De verwachting is dat dit de laatste Nintendo Direct gaat zijn voor de release van de remake van een van de eerste Luigi games. Dus we verwachten nog wel op een paar extra nieuwtjes tijdens de Nintendo Direct.

  JJBers

  Nintendo Switch Online

  Tot nu toe is het online spelen op de Nintendo Switch altijd gratis geweest, maar vanaf eind september moet daar dus voor betaald gaan worden. De abonnementen zijn relatief goedkoop. Voor één maand betaal je vier euro en voor drie maanden betaal je acht euro.

  Voor 12 maanden betaal je twintig euro, maar je kunt er ook voor kiezen om een gezinsabonnement te nemen. Hiervoor betaal je dan 35 euro per jaar, maar dan kunnen er wel acht verschillende Nintendo-accounts aan gekoppeld worden. Er wordt verwacht dat er nu een definitieve datum wordt gekoppeld aan de nieuwe dienst van Nintendo.

  Star Fox Grand Prix

  Er gaan al sinds mei 2018 geruchten rond over een nieuwe Star Fox racing game. Op het begin werden deze berichten helemaal niet serieus genomen, totdat er een bericht op Reddit verscheen. Het zou gaan om een spin-off gebaseerd op het karakter Star Fox.

  Het zou gaan om een racespel met daarbij ook een verhaalmodus met onder andere gevechten met verschillende eindbazen. Hierbij moet wel duidelijk worden aangegeven dat het hier gaat om geruchten en er nog niets officieel is bevestigd door Nintendo. De verwachtingen voor deze game zijn nog niet zo hooggespannen tijdens de volgende Nintendo Direct, omdat het gaat om geruchten.

  Voor deze games is de kans dat we er iets van gaan zien in de volgende Nintendo Direct heel klein.

  Metroid Prime 4

  Metroid Prime 4 werd op E3 2017 aangekondigd met alleen een logo en een naam. Verder was er helemaal niets bekend en dat is eigenlijk nog steeds zo. Er is nog altijd geen releasedatum bekend gemaakt, maar heel misschien komen we hierover meer te weten in de volgende Nintendo Direct.

  Pokemon 2019

  Op 26 november 2018 komen Pokémon LetÅ Go Pikachu en Eevee uit. Maar de CEO van de Pokémon Company, Ishihara, heeft in een interview aangegeven dat er in 2019 een nieuwe generatie Pokémon gaat komen. We hopen dat er in de nieuwe Nintendo Direct een tipje van de sluier gaat worden opgelicht, maar dit is niet heel waarschijnlijk. De verwachtingen zijn dat het tijdens de volgende Nintendo Direct vooral gaat over Pokémon Let's Go!.

  Van deze spellen is de kans groter dat we meer informatie gaan krijgen tijdens de volgende Nintendo Direct.

  Yoshi

  Alle informatie over Yoshi is bekendgemaakt op Electronic Entertainment Expo 2017. Sindsdien hebben we er niet veel meer over gehoord. Het is wel bekend dat het spel in 2019 zou moeten uitkomen, maar de verwachtingen zijn dat er nu toch eigenlijk wel een releasedatum wordt onthuld tijdens de volgende Nintendo Direct.

  Fire Emblem Three Houses

  We hoorden voor het eerst van Fire Emblem Three Houses tijdens een Nintendo Direct aan het begin van 2017. Er was toen nog geen officiële naam bekend, maar tijdens E3 2018 werd de naam officieel bekendgemaakt. Toch is er van deze game ook nog geen releasedatum bekendgemaakt en we verwachten na de trailer op E3 nu misschien wel een releasedatum.

  Fire Emblem Three Houses

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.