5 nieuwe Netflix releases van dit moment om te kijken!

  Je komt thuis, ploft neer op de bank en start Netflix op. Maar wat moet je gaan kijken? Wij hebben 5 nieuwe Netflix releases op een rij gezet om aan te raden. Zowel films als series komen aan bod. Dit is vers van de pers kijkplezier dat nog maar net op de bekende streamingservice aanwezig is!

  DreamWorks II Distribution Co., LLC

  Op zoek naar het nieuwste Netflix aanbod? Bekijk hier wat er nieuw op Netflix is.

  5. Need For Speed

  We beginnen onze lijst van nieuwe Netflix releases met Need For Speed. Deze filmadaptatie is losjes gebaseerd op de bekende video game franchise met dezelfde naam.

  In de Need For Speed film volgen we Tobey Marshall, gespeeld door Aaron Paul (Breaking Bad). Marshall doet mee met verschillende straat races door het land, maar stiekem heeft hij maar één doel voor ogen: wraak. Waarom Marshall wraak wil nemen? Daarvoor moet je de film zelf aanschouwen.

  Need For Speed is simpele entertainment. Een film om lekker met een groep vrienden te kijken en te genieten van actie, stunts en mooie auto's.

  CBS Entertainment

  4. Elementary (seizoen 5)

  In onze lijst van nieuwe Netflix releases zien we een serie die gebaseerd is op een bekend persoon. Elementary gaat namelijk over detective Sherlock Holmes en de verschillende zaken die hij moet oplossen.

  Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) staat er niet alleen voor. Hij wordt geholpen door Joan Watson (Lucy Liu), een vrouwelijke versie van John Watson, bekend uit de verschillende Sherlock Holmes boeken. Deze Amerikaanse adaptatie van Sherlock Holmes viel in de smaak en het vijfde seizoen is nu op Netflix te aanschouwen.

  De chemie tussen Sherlock en Joan Watson maakt ook deze adaptatie geslaagd. Een serie met humoristische momenten, drama en een interessant verhaal. Help jij mee met deze zaken oplossen?

  Netflix

  3. The Titan

  In onze lijst van nieuwe Netflix releases zien we ook een sciencefiction film verschijnen. Deze film, genaamd The Titan, is exclusief op de bekende streamingservice te aanschouwen.

  De film speelt zich af in 2048 en onze aarde wordt kapot gemaakt door conflicten en oorlogen. Wetenschappers zien Titan, een maan bij Saturnus, als een eventuele nieuwe planeet voor de mensheid. Het is aan Rick Janssen (Sam Worthington) om samen met een team naar Titan te gaan en te proberen om de harde omstandigheden te overleven. Maar welke merkwaardigheden komen ze tegen op deze planeet?

  The Titan is de perfecte film voor alle sciencefiction liefhebbers. Laat je bewonderen door een andere planeet en beleef dit gloednieuwe avontuur.

  2. One Punch Man!

  De nieuwe Netflix releases kunnen niet compleet zijn zonder een animeserie. Deze populaire anime, gebaseerd op de gelijknamige manga (Japanse stripboek), is nu op Netflix te vinden!

  One Punch Man gaat over Saitama, een 25-jarige man die verveeld raakt van vechten. Waaorm raakt hij verveeld? Omdat hij goed kan vechten, misschien wel te goed. Zoals de titel van de serie al suggereert lukt het Saitama om met een enkele klap zijn tegenstanders uit te schakelen. Lukt het Saitama om een waardige tegenstander te vinden om mee op de vuist te gaan?

  Het eerste seizoen van One Punch Man is nu op Netflix te vinden en bestaat uit twaalf afleveringen. Vanwege het succes van de serie is ook een tweede seizoen in de maak. One Punch Man slaat absoluut raak!

  Netflix

  1. A Series of Unfortunate Events (seizoen 2)

  We sluiten onze lijst van nieuwe Netflix releases af met A Series of Unfortunate Events. Het tweede seizoen is namelijk nu beschikbaar op Netflix.

  A Series of Unfortunate Events is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Lemony Snicket. Het vorige seizoen wist de eerste vier boeken naar het scherm te brengen en seizoen twee moet boeken vijf tot en met negen naar je beeldscherm toveren. Avontuur, mysterie en een vleugje duistere komedie is allemaal in de serie aanwezig.

  Heb je het eerste seizoen nog niet gezien? Dan is dit de perfecte kans om met de serie aan de slag te gaan. Gooi je voetjes omhoog en ga er goed voor zitten, want het is weer tijd om heerlijk te bingewatchen!

  Nieuwe Netflix releases in april

  Dit waren vijf Netflix releases om aan te raden. Mocht je geen genoeg krijgen van Netflix? Bekijk dan ook onze lijst met de Netflix releases die je niet mag missen in april!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.