Nieuwe iOS 11 beta features

Article
dinsdag, 27 juni 2017 om 12:25
xgn google image
Iedereen heeft het over de nieuwe iOS 11 beta die beschikbaar is voor je iPhone. Daarom hebben wij voor jullie 10 nieuwe iOS 11 beta features op een rij gezet. Download nu de beta.

10. Donkere modus

Via instellingen kan je je telefoon zo aanpassen dat je telefoon de kleuren omdraait zodat alles wat op dat moment wit is, er zwart uit komt te zien. Ook in apps is de feature actief. Deze modus wordt ook wel de donkere modus genoemd. Door een smart optie worden iconen en foto’s niet omgekeerd naar een andere kleur.

9. Modus voor typen met één hand

Als je bezig bent, met bijvoorbeeld een kop koffie drinken, maar toch handiger wilt typen is deze functie voor jou. Houd gewoon je duim op de emoji-toets en selecteer de optie voor typen met één hand. De toetsen schuiven dan meteen op naar de kant van je duim, zodat je makkelijker bij de letters kan komen.Het toetsenbord schuift op naar links én rechts.

8. Plattegronden zijn uitgebreider

Vind jij het ook altijd vervelend wanneer je bijvoorbeeld door de security bent van een vliegveld, en je dan bedenkt dat die leuke winkel zich aan het begin van het vliegveld bevond?
Door de nieuwe iOS 11 beta features kan je gedetailleerde plattegronden van honderden grote luchthavens en winkelcentra wereldwijd bekijken. Je ziet meteen welke restaurants voorbij de security liggen en welke winkels zich op de derde verdieping bevinden.
De functie in Kaarten maakt het mogelijk om precies te kunnen zien in welke baan je moet voorsorteren. Hierdoor raak je nooit in de war of je nou rechtdoor moet gaan of de afslag moet pakken. Ook kan je zien wat de snelheidslimiet is van de weg waarop je rijdt.

7. Niet storen tijdens het rijden

Apple probeert ongelukken op de weg te voorkomen door een ‘niet storen tijdens het rijden’ modus te ontwikkelen. Wanneer je achter het stuur zit, merkt je iPhone dat en zorgt ervoor dat je niet wordt afgeleid door telefoontjes, berichten en meldingen. Mochten mensen jou een berichtje sturen of op een andere manier contact met jou opnemen, kan je automatisch laten weten dat je aan het rijden bent.

6. Nieuwe camera

Wil je nog meer professionele kwaliteit uit de camera van je iPhone halen? Met deze nieuwe iOS 11 beta feteatures zien je portretfoto’s er nog natuurlijker uit. Ook zijn er filters toegevoegd die je portretfoto’s een klassieke uitstraling geven. Dankzij een nieuwe compressie-technologie zijn de foto’s die je maakt half zo groot als eerst, zonder dat de kwaliteit word verminderd.

5. Bedieningspaneel aanpassen

Het is nu mogelijk om je bedieningspaneel helemaal zelf aan te passen met dingen die je het vaakst doet. Als voorbeelden noemde Apple:
Ook kan je nog veel meer opties openen in je bedieningspaneel met de 3D Touch.

4. Berichten versturen

Wanneer je berichten naar vrienden of familie stuurt kan je je berichten pimpen met verschillende effecten. Ook heb je makkelijker toegang tot verschillende GIFs, stickers, digitale touch berichten en muziek. Het is nu ook mogelijk om geld te sturen via Messages, vanuit de Wallet. Er hoeft alleen betaald te worden met een vingerafdruk en de transactie is gemaakt

3. Apple Music met vrienden

Benieuwd wat je vrienden luisteren op Apple Music? Zorg ervoor dat al je vrienden een eigen Apple Music profiel hebben en bekijk elkaars muziek. Verken meer muziek door naar de vaak beluisterde albums en radiozenders van je vrienden te bekijken.

2. Siri is uitgebreider

Siri is nu op meerdere plaatsen in je telefoon te vinden. Als je een gesprek hebt met bijvoorbeeld vrienden, en aan het typen bent, kan Siri suggesties geven voor films, locaties en alles wat je recent hebt bekeken. Ben je onderweg naar vrienden? Siri kan inschatten hoe laat je op je bestemming bent.
Siri geeft ook suggesties terwijl je in Safari zit. Ze kan suggesties geven naar aanleiding van wat je hebt gelezen. Ook als je bijvoorbeeld een afspraak vastlegt of een vlucht boekt, vraagt Siri of ze de informatie toe kan voegen aan je agenda. Kortom is Siri een mini assistente geworden die meekijkt met alle activiteit die je uitvoert op je Apple apparaat.

1. Nieuwe App Store

Als laatste in de lijst met nieuwe iOS 11 beta feteatures gaan we het hebben over de App Store. De Store heeft een gloednieuw ontwerp zodat mensen nog makkelijker nieuwe apps en games kan ontdekken. Er zijn verschillende functies bijgekomen waaronder elke dag verhalen van experts, een speciaal tabblad voor games en lijsten voor allerlei soorten apps. Tot nu toe is dit de grootste make-over die de App Store heeft ondergaan.

Wat vind jij van de nieuwe iOS 11 beta features?

Laat ons in de reacties weten of jij de nieuwe features behulpzaam vind en welke jij er nog bij wilt zien. Inmiddels bestaat de iPhone al 10 jaar en komt de iPhone 8, waarvan foto's zijn gelekt, binnenkort uit.