Nieuwe games op E3 2017 - Welke wil jij graag zien? [poll]

Article
donderdag, 04 mei 2017 om 16:06
xgn google image
De E3 2017 komt langzaam dichterbij en we horen hier en daar steeds meer geruchten over welke nieuwe games op E3 2017 aanwezig zullen zijn. Welke games zou jij graag willen zien?
Net als ieder jaar vindt de E3 plaats in de tweede week van juni. Vanaf 13 juni is de gamebeurs open, maar daarvoor begint het feest al. Grote bedrijven in de game-industrie geven persconferenties waarin zij nieuwe games uit de doeken doen. Er zijn altijd wel enkele verrassingen tijdens de E3 en wij zijn nu op zoek naar de game die jou het blijst zou maken.
Kun je niet wachten om eindelijk een nieuwe Assassin's Creed te zien na een jaar van afwezigheid? Of kijk je ontzettend uit naar het nieuwste deel in de Elder Scrolls franchise. Geen van de games hieronder is officieel bevestigd, maar al deze titels zouden volgens de meest vergezochte geruchten onthuld worden op E3 2017.
Stem nu in onze poll welke game jij het liefst ziet verschijnen tijdens een van de persconferenties en wie weet staat jouw antwoord volgende week in de top 5!

Welke nieuwe games op E3 2017 wil jij zien?