Nieuwe FUT 19 modus en Aftrap uitgelegd

Article
zaterdag, 04 augustus 2018 om 23:00
xgn google image
In iedere FIFA is er wel weer iets nieuws te vinden op het gebied van modi, dus ook in FIFA 19. Dit jaar kunnen we aan de slag met een nieuwe FUT 19 modus en ook is de modus Aftrap helemaal vernieuwd. Genoeg nieuwe dingen dus om mee aan de slag te gaan op 28 september.

De nieuwe FUT 19 modus - Division Rivals

In FIFA 17 maakte de modus FUT Champions haar intrede in de game van EA. Deze modus zorgde ervoor dat FIFA een nog competitiever spel werd, want de beloningen die vastzitten aan het winnen van een paar potjes FUT Champions zijn enorm hoog.
Met deze modus ging de focus meer richting eSports, iets wat veel fans nog steeds betreuren. Een leuk potje tussendoor ging haast niet meer, bijna alle ogen waren gericht op het presteren in de FUT Champions. Hier wil EA met FIFA 19 verandering inbrengen met een nieuwe FUT 19 modus.
Deze nieuwe modus heet Division Rivals en zorgt ervoor dat jij als FIFA-speler tegen andere spelers speelt van het zelfde skill niveau als jij. Aan het begin word je ingedeeld in één van de vijf divisies, waar je na afloop van elke divisie een beloning kan kiezen naar aanleiding van je prestaties. Deze beloningen kunnen bijvoorbeeld zijn coins of punten voor in de Weekend League.
136076

FUT Analyse

Mocht je nog beter willen worden in de game, dan kun je nu potjes gaan analyseren. Je kunt beelden bekijken van de professionele spelers en vervolgens zien wanneer deze spelers op welke knoppen drukken in een bepaalde situatie.
Dus als iemand aan het aanvallen is kun je precies op elk moment zien welke knoppen er ingedrukt werden. Zo kun je deze keuzes gaan analyseren en toepassen op je eigen potjes.
136077

Aftrap

Een modus die helemaal op de schop is gegaan is de aftrap. Een saai potje elf tegen elf tussen jij en je vriend, nee in FIFA 19 zal dit niet meer zo zijn. Er zijn namelijk een heleboel dingen toegevoegd aan de aftrap.
Zo heb je nu de modus Survival. Hierin speel je een normaal potje, maar na elk doelpunt dat jij scoort gaat er een speler van jouw team het veld af. Dus als jij met 3-0 voor staat, heb jij nog maar acht spelers op het veld en je tegenstander elf. Hierdoor wordt zo'n simpel potje een stuk leuker!
Ook zijn er nog veel meer kleine modi te vinden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een potje zonder regels te spelen, of dat je alleen van afstand mag scoren. De potjes zullen nu alles behalve saai worden!
Tot slot is er ook een stukje rivaliteit toegevoegd. In de voorgaande FIFA's werd er namelijk helemaal niets bijgehouden als het gaat om het winnen van verliezen van potjes. Nu wel! Het spel houdt bij wie er de meeste potjes heeft gewonnen, meeste doelpunten heeft gescoord en ga zo maar door.

Nieuwe FUT 19 modus en Aftrap veelbelovend

De nieuwe FUT 19 modus hebben we alleen nog maar kunnen aanschouwen via een video, maar de aftrap hebben we wel al gespeeld en die was geweldig. De normaliter saaie potjes worden een stuk leuker en de lachende gezichten rondom alle hilariteit op het veld zullen lang blijven!

Populair Nieuws