Nieuw op Netflix - Original series uitgelicht van november 2018

  Netflix zet iedere maand wel nieuwe content op de website, waaronder ook Netflix Originals. Wij hebben al een lijst gemaakt met nieuwe Netflix releases van 1 tot 15 november. Op deze lijst stonden drie nieuwe Netflix Original series, maar waar gaan deze eigenlijk over? Dat kunnen wij jullie vertellen zodat jullie weten welke jullie moeten kijken.

  Netflix

  Super Drags

  Deze cartoonserie ziet eruit als een kinderprogramma, maar geloof niet alles wat je denkt te zien. Deze cartoon is namelijk absoluut niet de serie die jij aan je kinderen moet laten zien. Er wordt namelijk redelijk veel in gescholden en je ziet dingen die ongepast zijn voor kinderen, maar je zou zelf wel een kijkje kunnen nemen. Aan de naam had je het al kunnen lezen: deze serie gaat over Drag Queens als superhelden.

  De serie over fabuleuze superhelden is bedoeld om met een korreltje zout te nemen. Dit is al te zien in de trailer van Super Drags, waarin je gelijk ziet dat het een serie vol met flauwe humor wordt. De hoofdpersonages heten “The Brain”, “The Brawn” en “The Heart”. Deze drag sisters vechten tegen het kwaad, waarvan we een vijand al in de trailer kunnen zien.

  Super Drags kan een serie worden waarbij je de voetjes lekker omhoog doet, achterover leunt met een zak chips om daar af en toe in te stikken van het lachen. De serie zou een soort verknipte versie van Charlie’s Angels met drag queens moeten zijn.

  Westside

  Netflix heeft een geneesmiddel gevonden om de gebroken harten te helen van mensen die Lauren Conrad en Rachel Berry op hun tv-scherm missen. Dit geneesmiddel heet Westside. Deze nieuwe Netflix Original zal een mix tussen Glee en The Hills zijn. Westside zal een musical reality-show worden.

  De sterren van de show zien Westside anders dan een reality.

  “We proberen geen realitysterren te worden, we zijn muzikanten die een aantal cameramannen hebben toegestaan om ons leven te volgen. Ons doel is om ons verhaal en onze muziek te delen. Hierbij proberen wij de beste versie van onszelf te zijn.”

  Westside is geen typische unscripted show. In de serie zie je hoopvolle mensen in hun grootste dieptepunten. De serie alcohol en drugsmisbruik en faalangst bij optredens zien. Ondanks dat dit wat deprimerend klinkt, vertellen de regisseurs dat de show nog steeds hoge entertainment factoren heeft.

  Warrior

  Scandinavische films zijn razend populair op Netflix, dus wanneer er een nieuwe aankomt die op Netflix zal verschijnen komt daar al gauw enthousiasme bij kijken. De trailer van Warrior belooft weer een top Scandinavische serie waar je jezelf in kunt vastbijten.

  De serie is gemaakt door de Deense producer Jonathan Tropper en vertelt het verhaal van een oorlogsveteraan met een groot schuldgevoel over zijn laatste missie. In die laatste missie is namelijk zijn beste vriend overleden, waarvan hij zichzelf de schuld geeft. Hij is niet de enige die zichzelf de schuld geeft, de weduwe van de overleden man geeft hem namelijk ook de schuld.

  Om van zijn schuldgevoel af te komen infiltreert hij samen met de weduwe een gevaarlijke motorbende. Het hoofdpersonage wordt gespeeld door Dar Salim, een Deense acteur die in meerdere Scandinavische series zoals The Bridge, Dicte en Borgen heeft gespeeld. Ook heeft hij een kleine rol gehad in Game of Thrones.

  Nieuw op Netflix

  Dit zijn drie series die in november nieuw op Netflix zijn. Het zijn drie heel verschillende genres, maar het ziet ernaar uit dat Netflix wel weer zijn best heeft gedaan om iets moois neer te zetten. Wij hebben ook een artikel geschreven over alles dat nieuw is op Netflix van 1 tot 15 november. Niet genoeg tijd om series te kijken? Wij hebben ook een lijst met de 5 beste Netflix Original Movies.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.