WIN - New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition prijsvraag

Article
woensdag, 23 maart 2016 om 10:17
xgn google image
Hyrule Warriors Legends is vanaf morgen verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. Wil jij graag met deze game aan de slag? Dan heb je geluk: wij geven namelijk een New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition met Hyrule Warriors Legends weg! Check hieronder snel hoe je mee kan doen aan deze geweldige New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition prijsvraag.
Hyrule Warriors verscheen in 2014 voor de Wii U en is een van de bestverkochte games voor dit platform. Deze hack & slash actiegame is een combinatie van twee grote franchises: The Legend Of Zelda en Dynasty Warriors. De game mixt hack & slash gameplay uit Dynasty Warriors met personages en locaties uit The Legend of Zelda.
Zo speelt de game zich af in Hyrule, de wereld die we allemaal kennen uit de The Legend Of Zelda games. Link is hier in training om een Hylian soldaat te worden, wanneer prinses Zelda ontvoerd wordt. Om Zelda terug te krijgen moet Link zich een baan vechten door enorme aantallen vijanden.
Deze week verschijnt een geüpdatete port van de game voor de Nintendo 3DS, genaamd Hyrule Warriors Legends. Deze port kreeg van ons een 7,5 in de review en we waren onder andere lovend over de fanservice, de toffe personages, de knallende actie en de soundtrack. Voor een overzicht van nieuwe features kan je terecht in onze Hyrule Warriors features special.
new nintendo 3ds xl hyrule edition prijsvraag

New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition prijsvraag

In samenwerking met Nintendo mogen wij een hele gelukkige fan blijmaken met een New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition en de game Hyrule Warriors Legends! Om kans te maken op deze vette prijs, hoef je slechts mee te doen aan onze New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition prijsvraag:
  • Waarom ben jij de ultieme Zelda fan en waarom verdien jij het om deze prijs te winnen? Overtuig ons!
Wees origineel en creatief: maak gebruik van video, photoshop, maak een gedicht, een tekening, wat dan ook! Jouw inzending stuur je op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je inzending op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar van deze New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition prijsvraag bericht!

Populair Nieuws