WIN - New Nintendo 3DS XL Poochy & Yoshi's Woolly World prijsvraag

  Poochy & Yoshi's Woolly World komt binnenkort uit voor Nintendo 3DS. Wij mogen deze superschattige platformer weggeven, inclusief New Nintendo 3DS XL en Poochy amiibo! Wil jij kansmaken op dit geweldige prijzenpakket? Lees hier dan hoe je mee kan doen aan onze Poochy & Yoshi's Woolly World prijsvraag.

  Vandaag komt Poochy & Yoshi's Woolly World uit voor de Nintendo 3DS. Het gaat hier om een port van de in 2015 verschenen Wii U-game Yoshi's Woolly World, maar dan met een hoop extra's. Zo bevat de game, naast alle levels uit de originele game, de nieuwe modus Poochy Dash en maken we kennis met de schattige Poochy Pups.

  Daarnaast beschikt Poochy & Yoshi's Woolly World over uitgebreidere amiibo-support dan zijn voorganger. Benieuwd naar meer informatie over deze kleurrijke game? In onze Poochy & Yoshi's Woolly World preview kan je alvast alles lezen over de aankomende platformer voor de Nintendo 3DS.

  Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf met de game aan de slag te gaan. Poochy & Yoshi's Woolly World is dan nog niet uit, maar je kan al wel de demo spelen! Via de onderstaande QR-code kan je de demo van de game spelen, zodat je deze schattige platformer zelf kan uitproberen. De QR-code kan je scannen met behulp van je Nintendo 3DS console en de demo is daarnaast ook nog te vinden in de Nintendo eShop.

  poochy & yoshi's woolly world prijsvraag

  Poochy & Yoshi's Woolly World prijsvraag

  In samenwerking met Nintendo mogen wij een heel tof prijzenpakket weggeven. Wij geven namelijk een New Nintendo 3DS XL + de game Poochy & Yoshi's Woolly World + een toffe Poochy amiibo weg! Wil jij kans maken op dit geweldige pakket? Doe dan mee aan onze Poochy & Yoshi's Woolly World prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wanneer komt Poochy je helpen in Poochy & Yoshi's Woolly World?

  Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN.nl gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht! Heb je nog geen XGN gebruikersnaam? Maak er dan nu een aan door je hier gratis te registreren!

  Poochy & Yoshi's Woolly World

  Verkijgbaar vanaf 3 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.