De grootste Netflix film flops - Films om te missen!

  Netflix heeft een scala aan fantastische films en serie uitgebracht de laatste jaren. Helaas wisten niet alle films een goede indruk achter te laten en hopelijk kan Netflix van haar fouten leren. Dit zijn de tien grootste Netflix film flops.

  Netflix

  10. War Machine

  Laten we voor we beginnen met deze lijst van de grootste Netflix film flops duidelijk maken dat er een flink aantal goede films en series te vinden zijn op Netflix. War Machine is daar niet één van ondanks dat het op eerste gezicht lijkt het alsof er niet veel mis kan gaan. Er zijn verschillende grote namen in de cast te vinden, waaronder die van Brad Pitt, Tilda Swinton en Ben Kingsley.

  Hoewel de film niet je typische oorlogsfilm is, lijkt deze karikatuur van het genre bijna een belediging. Op onsuccesvolle wijze steekt de film de draad met alles waar het genre bekend om staat door het fictieve verhaal te vertellen van Amerikaanse generaal Stanley McChrystal. De kritiek komt dan ook voornamelijk voort uit het feit dat Brad Pitt de rol vertolkt alsof hij in een cartoon zit en de toon die de plank misslaat.

  Netflix

  9. Handsome: A Netflix Mystery Movie

  Deze film gaat over rechercheur Gene Handsome die laat zien dat multitasken door mannen gedaan kan worden. Hij probeert de moord op een vrouw op te lossen terwijl hij op zoek is naar wat er mist in zijn privéleven. Hij mag dan wel goed zijn in het oplossen van moorden, maar zijn privéleven weet hij maar niet op de rails te krijgen.

  Hoewel de film momenten heeft waarop het best vermakelijk is, worden deze snel omlaag getrokken door problemen in het verhaal. De film weet niet wat het beste is, want de leukste karakters worden te weinig gebruikt, waardoor de humor niet zo sterk is. Het is dan ook om deze redenen dat de film één van de grootste Netflix film flops is.

  Netflix

  8. Sandy Wexler

  Toen een paar jaar geleden werd aangekondigd dat Adam Sandler een Netflix deal gesloten had voor vier films, hielden filmfans hun hart vast. De man achter Big Daddy en The Wedding Singer wist al een tijdje geen goede indruk meer te maken op filmgebied. De derde van deze films zet deze trend helaas voort en heeft een plekje verdiend op deze lijst van de grootste Netflix film flops.

  Sandy Wexler speelt zich in de jaren ‘90 af en gaat over een talentscout die niet heel goed is in zijn baan. Hij heeft de meest vreemde en excentrieke cliënten totdat hij daadwerkelijk een talentvolle zangeres ontdekt. Helaas voelt de film erg lang aan en lijkt geen goede reden te hebben om te bestaan behalve om een scala pijnlijke cameos te tonen.

  Netflix

  7. The Cloverfield Paradox

  Nu is The Cloverfield Paradox een ietwat vreemde eend in de bijt, want oorspronkelijk is de film niet door Netflix gemaakt. Netflix heeft de film gekocht van Paramount nadat die studio de film niet meer wilde. Nu is dit meestal wel een teken dat de film niet heel erg goed is en dat bleek zo te zijn.

  The Cloverfield Paradox gaat over een groep astronauten die een deeltjesversneller gebruiken om een energiecrisis op te lossen, maar door een ongeluk belanden ze in een parallelle dimensie. De film werd slecht ontvangen toen deze op Netflix verscheen en dat kwam door het verwarrende verhaal. Ook viel het mixen van verschillende genres waaronder sci-fi en thriller niet in de smaak, ondanks dat de cast grote namen bevatte.

  Netflix

  6. The Do-Over

  Spoiler alert, je gaat Adam Sandler’s Netflix-films nog wel vaker tegenkomen op deze lijst. De tweede van zijn vier films-deal met Netflix kwam in 2016 uit en ziet hem het scherm delen met David Spade. Spade vertolkt de rol van Charlie die samen met Max (Adam Sandler) zijn eigen dood vervalst.

  Ze willen hun leven opnieuw beginnen en hoewel dit in eerste instantie goed lijkt te gaan, loopt alles al snel in het honderd. De identiteiten die ze hebben gestolen zijn namelijk verbonden aan criminelen en dat leidt tot problemen. Het problemen dat velen met de film hebben, is dat de film dommer lijkt te worden naarmate je langer aan het kijken bent. Dit heeft te maken met fouten in het verhaal dat steeds moeilijker te volgen is.

  AwesomenessTV

  5. You Get Me

  You Get Me is een film die bij stalkers misschien wel in de smaak valt, maar bij het grotere publiek is dat helaas niet het geval. De film gaat over Holly (gespeeld door Bella Thorne) die geobsedeerd raakt van Tyler (Taylor John Smith) nadat ze een one night stand hebben gehad. In een wanhoopspoging om de ‘relatie’ in stand te houden, besluit ze om van school te wisselen en naar die van Tyler te gaan.

  De film wordt gezien als cliché doordat het veel lijkt op films als Fatal Attraction, maar dan slechter uitgevoerd. Dit maakt de film bij elke wending wel erg voorspelbaar en dat is bij een thriller nooit een goed teken. Ook bemoedigd het matige acteerwerk de zaken niet, want daardoor is de chemie tussen de karakters ver te zoeken. Dat is de reden dat deze film op deze lijst met grootste Netflix film flops staat.

  Netflix

  4. Death Note

  Deze live-action film gebaseerd op de fantastische anime laat op vele manieren steken vallen. Net als in de anime vindt Light een notitieboek waarmee hij iedereen kan vermoorden. Zijn missie om criminelen te stoppen verandert al snel in een kat en muisspel met de politie, omdat hij door mensen te vermoorden feitelijk een moordenaar is.

  De film wist op verschillende manieren de kijker teleur te stellen, maar de ergste is misschien wel dat het dodelijk saai was. Het middelmatige acteerwerk zorgde alleen maar voor slechtere chemie en dat is de film aan te zien. Het enige lichtpuntje is Willem Dafoe die zijn best doet om zijn karakter angstaanjagend te maken en daar in zekere mate in slaagt.

  Netflix

  3. The Open House

  Wanneer moeder en zoon naar een vakantiehuisje verhuizen nadat de vader is overleden, beginnen vreemde dingen te gebeuren. Het meest vreemde is toch wel dat deze horrorfilm zo ongelofelijk saai is. Of het nou om de climax gaat of alles wat daarvoor komt, het is moeilijk om je ogen op te houden. Daarom staat het op deze lijst met grootste Netflix film flops.

  De film probeert je nog te laten schrikken met de muziek, maar doet dit zonder succes. Ook lijken de karakters de domheid zelve te zijn, want slimme keuzes kunnen ze schijnbaar niet maken. Het is slim dat ze door lijken te hebben dat er iets niet klopt, maar dat ontkrachten ze continu door aan te halen hoe gek het wel niet zou zijn als er iemand door hun huis dwaalt.

  Netflix

  2. True Memoirs of an International Assassin

  True Memoirs of an International Assassin gaat over schrijver Sam Larson die per ongeluk wordt aangezien voor een huurmoordenaar. Dit komt doordat zijn fictieve boek gepubliceerd wordt als waargebeurd verhaal. Hierdoor wordt hij geforceerd om iemand te vermoorden, voordat hij zijn leven verliest.

  Dit klinkt als een interessant verhaal voor een actiefilm. Helaas valt de film in het water zodra je weet wie de hoofdrol heeft, want dat is namelijk Kevin James. De film is dan ook een actie komedie, maar weet maar weinige grappige momenten te bevatten.

  Netflix

  1. The Ridiculous Six

  We verklapte al dat je Adam Sandler nog vaker op deze lijst met grootste Netflix film flops terug zou vinden en daar is hij dan. The Ridiculous Six is de slechtste Netflix film op het streaming platform en heeft de bijzondere Rotten Tomatoes onderscheiding van nul procent. De western komedie weet op vrijwel geen enkele manier indruk te maken.

  De humor is van de onderste plank, terwijl het merkbaar is dat dit niet de intentie van de schrijvers is. Daardoor slaat deze goed de plank mis. Daarnaast is de actie eerder luidt dan goed en wordt voornamelijk gebruikt om makkelijke humor uit te halen. Toch zal een grotere groep mensen eerder huilen dan lachen om deze luie film.

  Dit waren de grootste Netflix film flops

  Netflix heeft de afgelopen jaren pareltjes de wereld in geholpen, zoals je bijvoorbeeld in onze lijst met beste actiefilms op Netflix kunt lezen. Deze films vallen daar in ieder geval niet onder. Gelukkig zijn fouten er om van te leren en we hopen van harte dat Netflix dat doet. Ook kun je lezen over wat de grootste Netflix serie flops zijn, want daar zijn er zeker een aantal van.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.