Beste Apple Watch apps - Met het weer en sport

  De Apple Watch maakt dagelijkse bezigheden weer een stukje makkelijker. Alles moet steeds maar sneller en beter en dat kan. Even snel het weer checken, live voetbaluitslagen bijhouden of je slaap bijhouden; het kan allemaal met de beste Apple Watch apps!

  Schiphol - Realtime vluchtinformatie

  Stel: je komt aan op Schiphol en je bent eigenlijk veel te laat. Over 45 minuten vertrekt je vlucht al en je moet zelfs nog door de douane. Dan heb je geen tijd om je vluchtinformatie op je telefoon op te zoeken. Daarvoor is de Schiphol - Realtime vluchtinformatie app enorm handig.

  In een oogopslag weet je de status van je vlucht. De Apple Watch houd je op de hoogte van belangrijke wijzigingen. De tijd van je vlucht kan veranderen, je moet ineens naar een andere gate of je bagage komt op een andere bagageband aan. Dit weet je allemaal heel snel door deze handige Apple Watch app.

  Nederlandse Omroep Stichting

  NOS

  Tegenwoordig moet het nieuws steeds maar sneller en sneller tot je genomen kunnen worden. Eerst was het natuurlijk de krant, radio, televisie en nu de smartphone. Op je Apple Watch krijg je het nieuws natuurlijk nog net wat sneller, want je hoeft je telefoon niet meer uit je broekzak te halen.

  Door middel van push-notificaties krijg je al het laatste nieuws direct op je Apple Watch binnen. Zo ben je altijd en overal meteen op de hoogte van het allerlaatste nieuws, ook al heb je je telefoon niet bij je. Wanneer jij je smartphone wel bij je hebt, kun je het artikel ook heel gemakkelijk verder lezen op je iPhone.

  Braintoss

  Iedereen kent het gedachte: dit moet ik even goed onthouden of opschrijven, om er vervolgens drie weken later pas weer aan te denken. Goed nieuws, want met Braintoss vergeet je dit helemaal niet meer. Wanneer je even snel iets wil noteren, maar bijvoorbeeld geen tijd hebt, kun je het gewoon op je Apple Watch inspreken.

  De app is helaas niet gratis, maar je betaalt er ook zeker niet de hoofdprijs voor. Voor 2,29 euro kun je de app gebruiken. De berichten worden opgenomen en meteen verwerkt en in tekstvorm naar je inbox gestuurd. Super handig dus!

  Buienradar

  ‘s Ochtends even snel het weer checken is natuurlijk zo gedaan, maar het zou helemaal handig zijn als het weer automatisch zou worden doorgegeven. Je kunt via de Apple Watch zien of het in het komende drie uur gaat regenen op een door jou ingevulde locatie.

  Je loopt dus niet zomaar meer met een nat pak, want je krijgt een melding wanneer het gaat regenen. Natuurlijk kan het nog altijd een keer voorkomen dat de app ernaast zit, maar over het algemeen werkt hij zeer goed.

  Yummly

  Yummly is een app die je helpt met het bereiden van je favoriete gerechten. In de app geef je ingrediënten en gerechten aan die je lekker vindt en de app geeft je hiervoor recepten. Er zitten veel recepten tussen die je anders nooit had gevonden.

  Allergieën en bepaalde dieetvoorkeuren kunnen worden doorgegeven, want de recepten worden volledig aan jouw voorkeur aangepast. Dit kun je meteen doen, wanneer je de app voor de allereerste keer gebruikt. Het is gewoon heel handig als je inspiratie wil opdoen voor nieuwe gerechten. Ook kun je je boodschappenlijst heel makkelijk bijhouden in de app.

  Halide Camera

  Halide Camera is een relatief dure app. Je betaalt voor deze camera app namelijk 6,99 euro, maar dan kun je ook veel verschillende instellingen aanpassen. Je kunt met deze app namelijk veel meer dan met de standaard camera app.

  Met deze app kun je de foto’s automatisch scherpstellen, sluitertijd aanpassen, de witbalans kan worden aangepast en de lichtgevoeligheid kan worden veranderd. Met deze app heb je gegarandeerd mooiere foto’s, maar dan moet je dan wel voor betalen.

  Forza Football

  Sport is een belangrijk onderdeel in ons leven of je nu zelf sport gaat beoefenen of het wil gaan kijken. Onderweg de scores bijhouden was nog nooit zo makkelijk als met de Apple Watch app Forza Footballl. Je krijgt de melding dus niet meer op je telefoon, maar direct op je Apple Watch.

  Veel mensen houden door middel van een app de scores bij een sportwedstrijd in de gaten. Deze app maakt het via je Apple Watch weer net een stukje makkelijker, want je kunt de scores gewoon van je pols aflezen.

  AutoSleep

  Even een open deur intrappen: slaap is heel belangrijk. Veel mensen weten helemaal niet hoe goed of hoe slecht ze juist slapen en dit is wel goed om te weten. Het kan zijn dat je wel lang slaapt, maar heel onrustig en onregelmatig, waardoor je nog steeds moe bent.

  De app meet de bewegingen van je Apple Watch aan je pols, de bewegingen van je telefoon die naast je ligt en je hartslag. Hierdoor kan er een overzicht worden gemaakt van jouw nachtrust. Zo kom je er misschien eindelijk achter waarom je altijd zo moe bent.

  BUX - Mobiel Handelen

  Online investeren is de toekomst. Met Bux kun je zelfs met kleine bedragen beginnen om zo het investeren onder de knie te krijgen. In deze investeringswereld kan het natuurlijk van het ene op het andere moment omslaan. De waarde van jouw investering kan ineens nauwelijks meer iets waard zijn. Daarom krijg je hierover meldingen op je Apple Watch.

  Met de Bux Apple Watch app kun je altijd en overal investeren. Je krijg meldingen wanneer jouw investering het bovenlimiet heeft bereikt. Je hebt een overzicht van de groei of de daling van je investeringen en je kunt je winst meteen uitcashen. Allemaal op je Apple Watch in enkele simpele handelingen.

  Beste Apple Watch apps - Polarsteps

  De Polarsteps app maakt automatisch een verslag van jouw onvergetelijke reis. De app geeft ook tips voor verschillende reizen. Welke bezienswaardigheden je echt niet mag missen. Op de Apple Watch geeft de app aan in hoeveel landen je bent geweest, hoeveel reizen je hebt gemaakt en hoeveel procent je van de wereld hebt gezien.

  Het is leuk om al deze statistieken met de app bij te houden. De Apple Watch app wordt automatisch geüpdatet, waardoor je altijd een overzicht hebt van jouw laatste reizen.

  Dit waren de beste Apple Watch apps. Wil jij weten wat we van de smartwatch van Apple vinden? Dan kun je dat lezen in onze Apple Watch review!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.