MSI heeft de ideale Back 2 School laptop deals voor studenten

Article
dinsdag, 15 augustus 2023 om 17:00
msi modern 15f1690986194
Het is momenteel nog zomervakantie, maar voordat je het weet is het weer tijd om je klaar te maken voor school. Daar hoort tegenwoordig ook een goede laptop bij en MSI heeft momenteel ideale Back 2 School deals voor studenten.

MSI Modern 15

De tijden dat je op school in de banken zat met pen en papier is al een lange tijd voorbij. Voor veel opleidingen heb je tegenwoordig een laptop nodig om de lessen effectief te kunnen volgen. Of het nu is om notities bij te houden, presentaties te openen of bepaalde programma’s te draaien.
Studenten hebben vaak alleen niet een grote spaarrekening om even een paar duizend euro uit te geven aan een goede laptop. Gelukkig is dat ook niet nodig. Met de MSI Modern 15 heb je namelijk een goede laptop voor school die voor een mooie prijs te scoren is, helemaal tijdens de Back 2 School-actie.
De MSI Modern 15 kan je momenteel voor slechts 499 euro krijgen. In ruil daarvoor krijg je een 15-inch laptop met een Intel Core i5-1155G7 processor, 8GB aan DDR4 RAM en een SSD van 512GB. Genoeg ruimte dus om al je documenten op te slaan. Het 1080p-display maakt daarnaast gebruik van de IPS-technologie, wat betekent dat de kleuren van het scherm springen. Ideaal dus als je na een lange dag studeren even wil ontspannen met een goede film of serie op je favoriete streamingdienst.
msi cyborg 15 1f1685532017

MSI Cyborg 15

Hoewel je bij veel opleidingen genoeg hebt aan een laptop met een integrated graphics card, zoals de MSI Modern 15, vragen sommige opleidingen voor meer vuurkracht. Werk je bijvoorbeeld met foto- of videobewerking of andere relatief zware programma’s, dan is een dedicated videokaart geen overbodige luxe.
Een goede optie is in dat geval de MSI Cyborg 15. Deze 15-inch laptop van MSI is pas sinds kort op de markt en is dan ook uitgerust met nieuwe hardware, zoals een Nvidia GeForce RTX 4060 en een Intel Core i5-12450H processor. Samen met 16GB aan DDR5 RAM heb je genoeg kracht aan boord voor zo’n beetje elk programma. De RTX 4060 is bovendien uitgerust met AI om processen zoals foto- en videobewerking te versnellen.
MSI heeft daarnaast de laptop opvallend efficiënt gemaakt, zodat de laptop lekker lang mee kan op één charge. Bij normaal gebruik gaat de accu ongeveer acht tot negen uur mee. De oplader en de laptop zelf zijn ook nog eens lekker compact en licht, waardoor je alles zonder problemen mee kan nemen naar school toe.
msi katana 15 3f1687860400

MSI Katana 15

Staan zware processen helemaal in het teken van jouw opleiding, dan wil je helemaal een laptop halen met een snelle processor, gepaard met een krachtige videokaart. Een Intel Core i7-processor zal je werk een stuk sneller en eenvoudiger maken, wat goud waard is in het drukke leven van een student.
Zoek je zo’n laptop, dan hoef je niet verder te zoeken dan de MSI Katana 15. Deze laptop is niet alleen vernoemd naar een vlijmscherp zwaard, je haalt er ook een vlijmscherpe performance mee in huis. In de laptop zit de meest recente hardware verstopt. Van een Intel Core i7-13620H processor en een Nvidia GeForce RTX 4060 tot aan 16GB aan DDR5 RAM. Met een SSD van 1TB heb je voorlopig ook genoeg opslag om je projecten mee op te slaan.
Al die krachtige hardware is natuurlijk niet alleen leuk voor schoolwerk. De laptop is namelijk ook perfect om je favoriete games mee te spelen, wanneer je natuurlijk klaar bent met al het werk. Het 1080p IPS-scherm heeft een refresh rate van 144Hz, zodat je games er heerlijk vloeiend uitzien op het scherm.
Dit zijn niet de enige deals die MSI momenteel heeft lopen. Je kan nog meer laptops van de bekende fabrikant met korting vinden tijdens de Back 2 School-actie. Check hier alle deals die MSI momenteel heeft lopen!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.