Mortal Kombat 11 Aftermath DLC brengt vers bloed

Article
woensdag, 06 mei 2020 om 15:00
1674225eb097c8b0665514370490 mk11 aftermath sheevarobocopfujinf1588750909
NetherRealm Studios heeft de Mortal Kombat 11 Aftermath content aangekondigd. Deze content zal een hele hoop aan de vechtgame toevoegen, waaronder vers bloed, nieuwe plekken om dit te vergieten en de terugkeer van een paar toffe features.
De Mortal Kombat Aftermath DLC zal voor alle vechtersbazen een aantal toffe nieuwe features aan de game toevoegen. Allereerst voegt de content een heel stuk aan de verhaallijn toe. Het verhaal zal direct na het einde opgepakt worden, waarin Liu Kang korte metten maakte met Kronika. Nu zij verslagen is, zou Liu Kang als de god van het vuur en de bewaarder van de tijd aan de slag kunnen om de tijdlijnen te herstellen. Hij begaat daarbij bijna direct een fout. Althans, als het aan de stem ligt die ineens uit een portaal klinkt. Het is Shang Tsung die samen met twee nieuwe gezichten tevoorschijn komt. Samen met Shang Tsung zal Liu Kang de Aarde en Outworld herstellen. Maar is Shang Tsung wel te vertrouwen?

Nieuwe karakters om kont mee te schoppen

Deze twee nieuwe gezichten zijn niemand minder dan Sheeva, de Shokan krijgster, en Fujin, Raidens broer en god van de wind. Zij zullen samen met de Mortal Kombat 11 Aftermath DLC aan de game toegevoegd worden. Wat ze meenemen? Hun iconische moves uit voorgaande delen zoals de unblockable head stomp en het indrukwekkende scala aan worpen van Sheeva en de windtechieken van Fujin die samen met het gebruik van zijn zwaarden een dodelijke mix vormen.
Daarnaast mogen we een nieuw gastkarakter verwelkomen, namelijk RoboCop. Hij voegt zich bij de andere gastkarakters als Terminator en Joker en zal vertolkt worden door niemand minder dan Peter Weller, de RoboCop acteur uit de originele films. RoboCop neemt natuurlijk zijn trouwe handpistool mee naar het slagveld. Daarnaast heeft het gastkarakter een heel arsenaal aan andere wapens zoals een schouderkannon. Gaandeweg de Aftermath DLC uit is, zal er nog een drietal nieuwe skin packs toegevoegd worden.
1674225eb097fa8566c604942120 mka fujin shangtsungf1588750789

Nieuwe levels en features

Naast de nieuwe karakters brengt NetherRealm Studios samen met de Mortal Kombat Aftermath DLC een update uit voor iedereen. In deze update zitten nieuwe levels waar fans al tijden op wachten. Zo komt de klassieke Dead Pool terug samen met de Soul Chamber. De Dead Pool hadden we al gezien in het verhaal van Mortal Kombat 11, maar we mochten er nog niet in vechten.
Naast de nieuwe levels brengt de Mortal Kombat 11 Aftermath DLC oude features terug naar de game. Na een gevecht kan de winnaar zoals altijd kiezen om een tegenstander bruut met een Fatality uit te schakelen. Na de Aftermath update zal er ook gekozen kunnen worden om het level het vuile klusje te laten klaren met een Stage Fatality. Sla jij je tegenstander straks aan gort of kies je ervoor om hem in een poel met zuur te donderen? Het is aan jou.
Maar je tegenstander hoeft niet per se dood. Je kunt hem ook uitnodigen voor een wat vriendelijker einde van de strijd met een Friendship. Ieder karakter krijgt met de Aftermath update de optie om vriendjes te worden met zijn tegenstander. Zo kun je met Kano een barbecue starten of met Noob Saibot touwtje springen met… jezelf.
1674225eb0979e4b6b9038422410 mk11 stagefatality deadpoolf1588750724

Mortal Kombat 11 Aftermath is nu te pre orderen!

De Mortal Kombat Aftermath content is vanaf nu te pre orderen. Als je dat doet levert je dat nog een extraatje op in de vorm van de Eternal Klash skin Pack. Hierin vind je een skin voor Scorpion, Frost en Sub Zero. De content komt op 26 mei digitaal uit en zal 39,99 euro gaan kosten voor degenen die de game al hebben. Mocht je de game al hebben, maar de Kombat Packs nog niet, dan kun je kiezen voor een upgrade inclusief alle voorgaande DLC voor 49,99 euro.
Heb je de game nog helemaal niet? Dan kun je de Mortal Kombat 11 Aftermath Kollection kopen voor 59,99 euro. Het gaat hier dan wel om de digitale versie. De fysieke release zal in juni uitkomen in de Verenigde Staten, maar of deze ook naar Europa komt is niet bekend.

Populair Nieuws