De top 10 mooiste screenshots van 2015 - De wonderschone gamewereld!

Article
donderdag, 31 december 2015 om 15:00
xgn google image
Soms wil je gewoon even zien hoe enorm vet games er grafisch uitzien. Daarom hebben we voor jullie tien oogverblindende screenshots opgezocht die een goed beeld van 2015 geven - ik ga gelijk mijn wallpaper even aanpassen. Bekijk ze hier in de top 10 mooiste screenshots van 2015!

Rise of the Tomb Raider

Wie is er nou geen fan van Lara Croft? De beeldschone dame gaat al sinds de jaren 90 op avontuur en dit jaar was dat in Rise of the Tomb Raider. Wat deze screenshot zo vet maakt naast Lara Croft zelf is het verlaten terrein dat je door de wolken heen onder haar kunt zien liggen.
De screenshot is gemaakt door Katie die echt een fan vanaf de eerste game is. Op haar gedeelte van de Tomb Raider fansite heeft ze enorm veel screenshots van elke Tomb Raider-game ooit gemaakt. Mocht dit helemaal jouw smaak zijn, dan is het zeker de moeite waard om haar screenshots te bekijken.
84200

Just Cause 3

In Just Cause 3 draait het natuurlijk om enorme explosies met heel veel vuur. De explosie op deze screenshot heeft al plaatsgevonden, maar het brandt nog even lekker na. Wat is er nou beter dan even opwarmen bij een warm vuurtje? En als echte badass sta je er met je rug naar toe. Well done Rico Rodriquez, zo hoort het!
De screenshot is gemaakt door Steam-gebruiker Amorphous. Hij heeft naast deze screenshot nog ruim 2.000 andere screenshots dus mocht je graag nog meer kunstige plaatjes willen zien, dan kun je terecht op het Steam-account! Onder andere Bioshock fans willen hier wel een kijkje nemen.
84201

Metal Gear Solid V The Phantom Pain

Deze screenshot roept eigenlijk meer vragen op dan antwoorden. De omgeving ziet er zo mooi en kalm uit, maar je kunt duidelijk zien dat Snake onder het bloed zit. Wat heeft hij uitgespookt voordat hij een tochtje met zijn paard ging maken? We zullen het nooit weten... Gelukkig hebben we een spetterend uitzicht om van te genieten.
Ook deze screenshot komt van Steam. Deze keer van de Russische Stan Marsh. Ben je benieuwd naar meer plaatjes van hem, neem dan even een kijkje op zijn Steam-account. Stan heeft meer dan 2.000 mooie afbeeldingen van de gamewereld om bij weg te dromen.
84202

Batman Arkham Knight

Hier moet je toch echt even de tijd nemen om goed naar de screenshot te kijken. Het is niet alleen Batman met een mooi uitzicht over de stad. Verderop zie je het Bat-logo nog in de lucht schijnen en linksonderin kun je Batman op een grote tv in de stad zien. Het zijn hier echt de kleine details die het hem doen. Hulde aan de maker!
En die maker is Steam-gebruiker Fernando0564. Naast de ruim 1.200 afbeeldingen die je op zijn account kan bekijken, heeft hij ook nog een eigen Flickr-account met wat hele mooie kiekjes. Ik ben blij dat er zulke mensen zijn die er de tijd voor nemen, want ik kan het lang niet zo goed.
84203

Assassin's Creed Syndicate

Dat het hoofdpersonage niet in een screenshot aanwezig hoeft te zijn, wordt hier wel bewezen. Een simpele screenshot die een mooi beeld geeft van het industriele Londen uit Assassin's Creed Syndicate. Dat is weer eens iets anders dan een top-down screenshot van de stad vanaf een hoog Viewing Point.
De screenshot komt van Steam-gebruiker Pbt. Skyline. Sorry console-gebruikers, dit was de laatste van Steam, beloofd! Maar de mooiste plaatjes komen nu eenmaal van de PC af. Skyline heeft niet zoveel screenshots als zijn voorgangers uit deze top 10, maar nog steeds bijna 400 afbeeldingen om naar te kijken.
84204

Mad Max

Wanneer je de wereld van Mad Max wil uitleggen aan iemand, dan kan deze screenshot het toch wel heel goed weergeven. Een verrot gebouw met puin eromheen in die dorre woestijn en Max die er zonder angst naar toe loopt. Ondanks al die schedels op het gebouw. Lefgozer!
De screenshot komt van Imgur-gebruiker LordHemuli, een echte Mad Max-fan. Dit was namelijk niet het enige mooie plaatje in zijn album. Hij heeft de tijd genomen om tientallen screenshots te maken in de game en de resultaten kun je checken in zijn album op Imgur.
84205

Star Wars Battlefront

Star Wars kent een hoop bewoonbare planeten en deze screenshot is genomen op de planeet Tatooine. Door de stralen van twee zonnen is er weinig over van het landschap anders dan wat rotsen en woestijn. Het mooie is dat je hoog in de lucht op de achtergrond een Star Destroyer ziet zweven. Komt er al een beetje een beangstigend gevoel naar boven?
Deze afbeelding komt van Flickr-gebruiker Berduu. Een echte kunstenaar als het aankomt op screenshots maken in games. Op zijn account kun je honderden plaatjes zien uit tientallen games. Een voor een beeldschoon. Wat is het geheim van zulke gamefotografen?
84206

Grand Theft Auto V

Bij screenshots van GTA 5 krijg je bijna altijd dezelfde dingen te zien. Of iets uit de stad Los Santos of iets uit de brede natuur die erboven op de kaart ligt. Deze keer pakken we het echter even anders aan! Met een prachtige screenshot uit North Yankton. De plek waar de eerste missie uit de game zich afspeeld. Geweldig hoe een plek waar je nooit meer komt er zo gedetailleerd uitziet.
Het plaatje komt van Flickr-gebruiker Leyloshh. Een beginnende gamekunstenaar zullen we maar zeggen. Op het account staan nog 46 andere screenshots, maar wel stuk voor stuk heel erg mooi gemaakt. Misschien wordt Leyloshh net zo kunstig als Berduu?
84207

Fallout 4 - 'Shower of the Atom'

Een screenshot met een naam, daar begint het al mee. Het is een afbeelding die heel goed de apocalyptische wereld van Fallout 4 laat zien en dan ook nog eens met die bliksem op de achtergrond. Momentje van geluk of heel veel mislukte pogingen? Een ding is zeker: de screenshot is enorm goed gelukt!
Deze keer komt het plaatje van een website die volledig gericht is op screenshots en hier komen dan ook wel de allerbeste screenshots vandaan: DeadEndThrills. Er zijn hier simpelweg teveel afbeeldingen om allemaal door te spitten, maar gelukkig hebben we deze van Fallout 4 kunnen vinden.
84208

The Witcher 3 Wild Hunt - 'Wild World'

The Witcher 3 Wild Hunt werd door jullie al bestempeld tot beste game van 2015 en deze screenshot bewijst maar weer eens waarom. Niet alleen speelt het heerlijk weg met een tof verhaal, die wereld is ook gewoon heel erg mooi uitgewerkt! Wat zal Geralt of Rivia gaan uitspoken in dit verlaten dorpje? Of misschien geniet hij ook gewoon van het uizicht net als ons.
Ook deze screenshot hebben we gevonden op DeadEndThrills. Een website waar je als fan van de wonderschone gamewereld veel te veel tijd door kan brengen. Dit vonden wij de mooiste screenshots van 2015, maar er zijn er vast nog een hoop die we gemist hebben. Ken jij nog een hele mooie? Laat even een linkje achter in de comments zodat we hem kunnen checken. Happy New Year iedereen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties