De 10 mooiste Batman Arkham Knight screenshots - Wauw!

Article
dinsdag, 07 juli 2015 om 10:18
xgn google image
Ondanks het feit dat Rocksteady het moeilijk zou hebben gevonden om een Batman-game voor de huidige consolegeneratie te maken, is Arkham Knight een schitterend spel geworden. Daarom zetten we de mooiste Batman Arkham Knight screenshots op een rijtje. En ja, ze zijn zelfgemaakt!
We hebben in Arkham Knight al heel veel mooie beelden voorbij zien komen. Geen wonder: de graphics zijn prachtig en zoals we inmiddels van Rocksteady gewend zijn, barst de game van de details.
Terwijl we de game speelden, hebben we een aantal screenshots gemaakt van bijzondere momenten in de game. De 10 beste Batman Arkham Knight screenshots hebben we in deze special verzameld.
Let op: deze screenshots tonen details van het verhaal. Bekijk ze dus niet als je spoilers wilt vermijden!

10. Narcistische Nigma

Edward Nigma, oftewel de Riddler, is ook in Arkham Knight druk bezig met het testen van Batmans grijze massa. Ook heeft de held zijn uitrusting, en dan vooral de Batmobiel, hard nodig om de uitdagingen van Nigma te voltooien.
Hoewel Nigma zichzelf als extreem intelligent ziet (en eerlijk is eerlijk, dat is hij ook), is hij ook erg arrogant. Dat blijkt wel uit dit screenshot. Helaas voor de Riddler is Batman hem tot nu toe altijd te slim af geweest.
75047

9. Omringd door waanzin

Door Scarecrows angstgif keert de Joker terug in Batmans gedachten, als manifestatie van diens duistere kant. Om die reden begint Batman zijn dode aartsvijand op allerlei plekken in Gotham City te zien.
Dat leverde een bijzonder screenshot op: Batman en de Joker die samen op een toren zitten, met een volle maan, Arkham Asylum en Arkham City op de achtergrond. In dit plaatje is Batman dus als het ware omringd door waanzin.
75048

8. Racen naar de roof

Terwijl Scarecrow en de Arkham Knight Gotham in hun greep houden, hebben andere schurken vrij spel in de stad. Zo ook Two-Face, die van de gelegenheid gebruik maakt door verschillende bankroven te plegen.
Dat kan Batman natuurlijk niet toestaan. Hij springt dan ook direct in de Batmobiel en racet naar de bank waar de handlangers van Two-Face de kluis plunderen. Je kunt wel raden dat ze van een koude kermis zullen thuiskomen.
75049

7. Scarecrow op het scherm

Was Scarecrow in Arkham Asylum nog een schurk die af en toe opdook, in Arkham Knight is hij een constante bedreiging voor Gotham, Batman en zijn bondgenoten. De Dark Knight doet er dan ook alles aan om Scarecrow te stoppen.
Vandaar dat Scarecrow een prominente plaats op het scherm van de Batcomputer inneemt. Batman wil het criminele meesterbrein koste wat kost opsporen en voorkomen dat Crane zijn angstgif over Gotham uitstort.
75050

6. De Arkham Knight verrassen

Om met de Batmobiel toegang te krijgen tot één van de eilanden waarop Gotham City gebouwd is, moet Batman eerst de beveiligingsmaatregelen van de Arkham Knight uitschakelen. Deze laat dat natuurlijk niet zomaar toe.
Daarom probeert hij Batman met een aantal handlangers te confronteren in een controlekamer, maar de Dark Knight verstopt zich in een ventilatieschacht. Hier zie je het moment vlak voordat Batman een verrassingsaanval uitvoert.
75051

5. Firefly verslagen

Zoals we al eerder hebben gezegd, zit ook Firefly in Arkham Knight en valt hij brandweerkazernes aan. Wanneer Batman hem confronteert, probeert Garfield Lynns te ontsnappen met behulp van zijn jetpack.
Na diverse achtervolgingen met de Batmobiel weet Batman Firefly eindelijk te stoppen. Dit screenshot toont hoe de Dark Knight Lynns heeft klemgezet. Niet lang daarna belandt de pyromaan achter slot en grendel.
75052

4. Zweven door de stad

De spelwereld in Arkham Knight is de grootste uit de hele Arkham-reeks. Dat betekent niet alleen veel scheuren met de Batmobiel, maar ook weer lekker ouderwets zweven. Met prachtige vergezichten is dat zeker geen straf.
Dankzij het nieuwe Batsuit kan Batman hoger en verder zweven dan ooit. Dat levert mooie beelden op, waarin opvalt hoe gedetailleerd de stad is. Dit havengebied dat de Dark Knight vanuit de lucht bekijkt, is een goed voorbeeld.
75053

3. Catwoman

Selina Kyle, oftewel Catwoman, is geen katje om zonder fluwelen handschoenen aan te pakken. Desondanks heeft de Riddler haar een explosieve halsband weten om te doen, die alleen met een aantal sleutels kan worden afgedaan.
Hier zie je hoe Catwoman een van die sleutels gebruikt. Op de halsband is te zien hoeveel sleutels er nog nodig zijn voordat Catwoman van het apparaat bevrijd kan worden. Voor haar kan dat niet snel genoeg zijn.
75054

2. Dynamic Duo

Batman mag dan erg individualistisch zijn, hij heeft geen gebrek aan bondgenoten. Verreweg de bekendste daarvan is Robin. In de Arkham-spellen is Tim Drake Robin, de derde persoon die deze identiteit heeft aangenomen.
Terwijl Batman Scarecrow probeert tegen te houden, werkt Robin aan een tegengif voor Jokers gemuteerde bloed (dat hij in Arkham City naar diverse ziekenhuizen verscheepte). In Arkham Knight kunnen Batman en Robin samen vechten.
75055

1. Wayne Enterprises

Batman zou Batman niet zijn als hij geen arsenaal aan gadgets had. Gelukkig is Batman als Bruce Wayne ook eigenaar van Wayne Enterprises, een bedrijf dat hem de mogelijkheid biedt nieuwe snufjes te ontwikkelen.
CEO Lucius Fox zorgt ervoor dat Batman altijd gereedschappen krijgt die hem tijdens zijn missie kunnen helpen. Hoewel Lucius Wayne Enterprises leidt in het dagelijks leven, blijft het bedrijf de erfenis van Bruce.