XGN Funda - Mooie Minecraft huizen waar je direct in wil trekken

  Games bieden een goede uitkomst om de echte wereld zo nu en dan te ontvluchten. Minecraft is een game waarbij de wereld waarin je jou begeeft soms mooier is dan de werkelijkheid. Omdat de meesten van ons niet in een riante villa wonen, zetten wij mooie Minecraft huizen op een rij, waar iedereen gelijk in zou willen trekken.

  Minecraft, de sandbox game van Mojang, geeft spelers onbeperkte vrijheid in het bouwen van gedroomde creaties. Zo worden er zelfs hele landen of steden nagebouwd. Zelfs monumenten en filmsets komen voorbij. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt in Minecraft gemaakt.

  Mooie Minecraft huizen op de huizenmarkt

  Het spel ziet er misschien niet super goed uit, maar het geeft je wel alle vrijheid dat je in het echte leven soms mist. Zo kan je heerlijk wegdromen over jouw droomhuis en deze vervolgens in-game namaken. Sommige huizen zijn zelfs in de pixel wereld zo mooi, dat je er liever vandaag nog in zou willen trekken. Voor alle dagdromers zetten wij een aantal mooie Minecraft huizen op een rijtje.

  Vrijstaande moderne villa

  Deze moderne villa, ontworpen door LEMMiNO, is pas één jaar oud en is binnen zestien uur uit de grond gestampt. Het bestaat uit een centraal deel met drie verdiepingen. Aan weerzijde van de hal bevindt zich een vleugel met daarin vier slaapkamers en twee badkamers verdeeld.

  De villa heeft een warme huiselijke sfeer. Daarnaast heeft het huis een groot stuk grond en beschikt het appartement tevens over een zwembad achter het huis. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

  Compact landhuisje

  Dit kleine pittoreske huisje is ontworpen door Humble Homestead. Het beschikt over een kleine woonkamer, één slaapkamer en een badkamertje met douche. Daarnaast heeft het huisje een eigen moestuintje. Perfect voor mensen, waarvan de kinderen gevlogen zijn, die graag hun oude dag nog samen doorbrengen.

  Het landelijke huisje straalt één en al huiselijkheid uit. Als je op zoek bent naar een woning om helemaal tot rust te komen en wilt genieten van het leven, dan is dit de woning die je zoekt.

  Renaissance villa

  Dit riante landhuis is voor mensen die net wat meer ruimte willen hebben. De villa, die in de stijl van de Renaissance is gebouwd, beslaat 300 m2. Deze ruime woning heeft onder andere vijf slaapkamers en telt 4,5 badkamers. Daarnaast biedt de woning een grote eetkamer en speelkamer en heeft het twee garages en een heuse theekamer.

  Het landhuis is eigendom van Builder_FanX en biedt, mede vanwege het grote zwembad, uitkomst voor zowel gezinnen als mensen die altijd al van een villa hebben gedroomd. Er zal niemand zijn die zich in dit Renaissance landhuis niet thuis voelt.

  Modern vrijstaand huis - nieuwbouw

  Deze moderne ruime villa is volledig nieuwgebouwd. De witte gipsen muren geven een frisse zomerse uitstraling en gaan perfect samen met de houten details. De woning, ontworpen door SacredDiamonds, heeft daarnaast een zwembad en meerdere balkons, aan zowel noord- als zuidzijde.

  Het mooie van deze zomervilla is dat het volledig nieuwgebouwd is. Dit biedt geïnteresseerden de kans om een eigen invulling te geven aan het interieur. Is dit jouw droomwoning, ben je liever niet gebonden aan een standaard interieur en vind je het fijn om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit een unieke kans!

  Conceptueel moderne villa

  Deze hyper moderne villa is in een kleine drie weken in elkaar gezet en bestaat uit twee identieke etages. Binnen deze villa zijn twee slaapkamers, twee eetkamers, drie woonkamers en een badkamer verdeeld.

  Het interieur is, net als het exterieur, ontzettend modern en strak en wordt gekenmerkt door de vele tinten wit, bruin en zwart. Daarnaast is er van binnen aan heel veel details gedacht, wat iedere kamer een werkelijk genot maakt om in te zijn.

  De moderne en strakke afwerking van de binnenkant, zie je niet terug in de tuin. De drie hectare beslaande grond is vrijwel onbewerkt en biedt mensen met ‘groene’ handen perfecte uitkomst.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.