Hitman assassinations - de 5 leukste in Sapienza

Article
zondag, 01 mei 2016 om 16:18
xgn google image
Op 26 april kwam alweer het tweede deel van Hitman 2016 uit. Agent 47 moet nu bio-technici Silvio Caruso en zijn hulpje Francesca de Santis vermoorden in het pittoreske kustplaatsje Sapienza, gelegen in Italië. In deze special geven wij de 5 leukste Hitman assassinations in Sapienza. Veel leesplezier!

5. Walk the Plank en Bogey

Arr arr, matey! Het doel van deze challenges zijn om Francesca en Silvio te vermoorden door middel van, jawel, een eeuwenoud, antiek kanon dat eens de 7 wereldzeeën bevoer. Explosies, rumoer en twee dode targets: slechts één hiervan is Hitman-esque en dat maakt deze challenge dan ook zo leuk. Chaos alom en gedurende die chaos kun jij ervandoor gaan en liggen je targets dood op de grond.
90330

4. The Personal Touch

Agent 47 staat, nast zijn kale kop met barcode en rode stropdas, om één ding bekend: de fiber wire. Het doel van deze challenge is om zowel Francesca als Silvio te wurgen met behulp van je fiber wire. Deze challenge belichaamt alles waar Hitman voor staat, namelijk stilte, snelheid en een voltooide opdracht. Het is echter ook één van de moeilijkste challenges, want je moet héél dicht bij je targets komen om deze challenge te kunnen voltooien.
90333

3. Tee Time

Silvio heeft, zoals je al hebt kunnen zien in de trailer, een voorliefde voor golfen. Dit biedt uiteraard weer mogelijkheden voor Hitman, en deze challenge is daar één van. Golfballetjes zijn van nature al vrij hard: zo eentje wil je het liefst niet tegen je aan geslagen krijgen, want dan laten ze behoorlijke blauwe plekker achter. Maar wat nou als je in zo'n golfballetje een klein explosief stopt?
Zoiets moet Agent 47 ook gedacht hebben. Want het doel van deze challenge is om Silvio om te legggen door middel van een explosief golfballetje. Niet helemaal schoon en stil, maar Agent 47 kan in ieder geval wel rustig weg komen.
90335

2. Weeding the Garden

Deze challenge is misschien wel het leukst en bloederigst om naar te kijken. Het doel is namelijk om, nadat je Silvio hebt vermoord op een manier naar keuze, hem te verplaatsen naar de shredder - versnipperaar - in de tuin, en die vervolgens aan te zetten. Lekker bloederig, alleen de kans dat je wordt ontdekt is behoorlijk groot omdat zo'n versnipperaar een hels geluid maakt.
90336

1. An Eye for an Eye

De ultieme manier om iemand stilletjes om te leggen, is natuurlijk door gebruik te maken van een sniper. In deze challenge draait het om die sniper, en met die sniper zul je door een telescoop je target om kunnen leggen. Stil, snel en makkelijk om uit te voeren, maar daarom niet minder leuk om te doen. Helaas krijg je geen dubbele punten als je je target zo vermoordt, maar je krijg wel 2500 Sapienza Mastery Points.
De Sapienza-episode kwam uit op 26 april, en in onze special wordt alles wat je moet weten met betrekking tot de prijs en andere episodes uitgelegd.