Deze gevaarlijke dino maakt zijn opwachting in Jurassic World 3: Dominion

News
dinsdag, 01 december 2020 om 12:45
jurassic woldf1623316971
De nieuwste Jurassic film ‘Jurassic World 3: Dominion’ verschijnt naar verwachting pas op 10 juni 2022, over een kleine twee jaar. Maar nu zijn er wel al details over de nieuwste film uitgelekt. Zoals gaat een angstaanjagende dinosaurus bijvoorbeeld zijn entrée maken in de Jurassic filmreeks.

Een gevaarlijke jongen

De opnames van Jurassic World 3 hebben even stilgelegen, maar zijn nu hervat op Malta. Op Twitter werd meteen een exclusief kijkje achter de schermen gedeeld van deze hervatte opnames. En het lijkt erop dat de gevaarlijke Pyroraptor voorbijkomt in de nieuwste Jurassic World film.

Waar waren we?

Medio 2015 verscheen alweer de eerste film uit de Jurassic World reeks: Jurassic World. Deze film was een groots succes met Hollywoodsterren als Bryce Dallas Howard, Chris Pratt en Nick Robinson. Vervolgens kwam drie jaar later in juni 2018 de tweede film uit deze reeks: Jurassic World: Fallen Kingdom. Ook deze film was weer een succes en daarom komt er over een krappe twee jaar een derde film: Jurassic World 3: Dominion. En daarnaast is er recent ook nog eens een Jurassic World animatieserie verschenen: Jurassic World: Camp Cretaceous.

Waar is het allemaal begonnen?

Maar de oplettende lezer weet natuurlijk dat het niet allemaal in 2015 begon. De allereerste film: Jurassic Park komt alweer uit 1993 en is daarmee ruim 27 jaar oud. De film was destijds een gigantisch succes en kwam uit de koker van de wereldberoemde regisseur Steven Spielberg. Daar kwam vervolgens in 1997 ook weer een vervolg van: The Lost World: Jurassic Park. En tot slot kwam er in 2001 ook nog eens Jurassic Park III, waarmee de nieuwste film zuiver theoretisch gezien alweer de zesde film gaat worden uit de filmreeks.

Populair Nieuws