343 Industries ontkent Halo Infinite Battle Royale geruchten

News
dinsdag, 01 december 2020 om 14:00
halo infinitef1632209469
Xbox One- en Xbox Series X-eigenaren hadden nu eigenlijk willen genieten van Halo Infinite. De game is nu alleen uitgesteld tot ergens in 2021 en nu gaan er ook geruchten rond over een Battle Royale modus. 343 Industries ontkent alleen stellig alle geruchten die rondgaan.
Toen de eerste beelden van Halo Infinite werden getoond kwam er meteen kritiek. De game zag er namelijk niet bepaald grafisch hoogstaand uit voor een next-gen game. Het duurde vervolgens niet lang voordat het nieuws werd bekendgemaakt dat Halo Infinite werd uitgesteld tot ergens in 2021. De reden daarvoor zou de lastige ontwikkeling zijn tijdens het coronavirus.
Sindsdien hebben we weinig meer gehoord over Halo Infinite. Recent zijn alleen wel geruchten opgedoken over een Battle Royale modus voor de game. Op de Japanse Microsoft store zou namelijk een vermelding staan van ‘Battle Royale shooting’ bij Halo Infinite. Brian Jarrard, de Community Manager van 343 Industries, heeft nu alleen op Twitter duidelijk gemaakt dat er geen kern van waarheid schuilt in de geruchten. Jarrard benoemd daarbij niet specifiek een gerucht, maar de kans is groot dat hij daarbij doelt op het Battle Royale gerucht.

Meer communicatie met de fans

De Community Manager erkent alleen wel dat er meer gecommuniceerd moet worden met de fans. Sinds het uitstel van Halo Infinite is er vrijwel niks meer bekendgemaakt door 343 Industries. Jarrard zegt dat er een aantal dingen al duidelijk hadden moeten zijn en dat ze het team er graag over wil praten. Naar verluidt zal 343 Industries met een nieuwe update komen voor het einde van het jaar, dus fans van Halo Infinite zullen in december de social media-kanalen van de studio in de gaten moeten houden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties