Call of Duty Modern Warfare Beta - Alle nieuwe features op een rij!

  De nieuwe Call of Duty staat alweer bijna om de hoek en spelers van over de hele wereld hebben de Modern Warfare Beta al kunnen spelen. In dit voorproefje kunnen spelers in een aantal modi tegen elkaar spelen. Lees hier alles wat je over de Modern Warfare Beta moet weten.

  5. Old School gevechten

  Na verschillende titels als Advanced Warfare en Black Ops IV werd het weer eens tijd voor iets anders. Dit keer is ervoor gekozen om helemaal terug te gaan naar de basics, waardoor je een veel authentiekere ervaring krijgt tijdens het spelen van Modern Warfare.

  Er vliegen geen spelers in het rond en je zult al zeker geen exoskeleton krijgen. Nee, dit keer hebben we een klassieke Call of Duty-ervaring, met hier en daar een aantal fijne verbeteringen als verbeterde graphics en soepele gameplay.

  4. Field Supplies

  In de Modern Warfare beta kregen we ook een voorproefje van de zogeheten Field Supplies. Naast de oude vertrouwde granaten krijg je nu ook toegang tot verschillende hulpstukken als een munitie-pack en draagbare beschutting.

  Deze Field Supplies ontgrendel je naarmate je in rang stijgt in de multiplayer. Je kan deze Field Supplies maar eens in de zoveel tijd gebruiken, maar vaak genoeg om er op belangrijke momenten profijt uit te halen.

  3. Intense gevechten

  Heb je dat ook wel eens gehad, je speelt een potje Call of Duty en iemand schiet je met twee kogels de verdoemenis in? Tijdens de Modern Warfare beta en in de complete game zul je hier toch iets meer je best voor moeten doen.

  Tijdens de intense gevechten heb je nu namelijk veel meer kogels nodig om iemand te vermoorden. Nu is een schot in het hoofd nog steeds erg effectief, maar mocht je minder goed kunnen richten en maar de borst vol met kogels knalt, dan wordt het toch nog een uitdaging om je tegenstander om te brengen.

  2. Extreem veel terugslag

  Ben je gewend aan een wapen dat alle kogels op dezelfde plaats schiet? Dan ben je met de Modern Warfare beta en de complete game aan het verkeerde adres. Veel van de wapens die je kan gebruiken hebben nu namelijk een realistische terugslag.

  Gebruik je bijvoorbeeld een AK-47, dan kan je verwachten dat je toch iets beter je best moet doen om al je schoten op het juiste doelwit te krijgen. Hier zijn natuurlijk ook toevoegingen voor om op je wapen te zetten, maar deze zullen geen extreem groot verschil maken.

  1. Herladen tijdens het richten

  Eén van de beste features die toegevoegd is aan de Modern Warfare beta is het feit dat je nu kunt herladen tijdens het richten. Zo kun je iedereen in de gaten blijven houden en tegelijkertijd een vol magazijn in je wapen houden.

  Deze feature bleef tot nu toe weg uit elke Call of Duty-game, maar eindelijk is het mogelijk. Misschien beschouwen sommige spelers dit als een slechte toevoeging, vooral als je een doorwinterde ‘camper’ bent, maar mocht je gericht op jacht willen gaan naar vijanden dan is dit een extreem handige feature.

  Call of Duty Modern Warfare beta belooft veel goeds voor de release

  Nu dat we de Modern Warfare beta eindelijk hebben kunnen spelen zijn we goed voorbereid en gerustgesteld. De nieuwe Call of Duty voegt namelijk een aantal interessante nieuwe features toe en gaat met andere elementen weer terug naar de roots. Wij hebben zin in aankomende maand!

  Call of Duty: Modern Warfare zal op 25 oktober 2019 uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.