Microsoft Xbox E3 persconferentie livestream - Bekijk het nu hier live!

Article
maandag, 13 juni 2016 om 18:15
xgn google image
Microsoft, oh Microsoft, wat zijn uw plannen dit jaar? De derde partij die zijn zegje mag doen tijdens de E3 heeft aangekondigd genoeg te hebben om er een show van te maken. Je kan de Microsoft Xbox E3 persconferentie livestream hier volgen om 18:30 uur!
Update: De Microsoft Xbox E3 persconferentie is afgelopen. Lees hier de belangrijkste aankondigingen terug.
Waar gaat Microsoft dit jaar mee toeslaan? Vorig jaar stond in het teken van de Halo 5: Guardians, maar dit jaar moet er wel een troefkaart achter de hand zijn om indruk te maken tussen alle andere deelnemers.

Verwachtingen Microsoft Xbox E3 persconferentie

Het is dat wapens niet zijn toegestaan tijdens de E3, anders zou de zaal volzitten met mensen die iedere keer hun motorzaag laten ronken bij het vallen van de woorden Gears of War 4. De nieuwee Gears is een van de games die met alle zekerheid getoond gaatn worden.. Daarnaast kan je ook gaan genieten van Scalebound, Crackdown 3 en Below. Ook wordt er verwacht dat Recore en Sea of Thieves voorbij gaan komen.
Je hoeft niet bepaald een fan van Microsoft te zijn om iets van de geruchten over een nieuwe console meegekregen te hebben. De Xbox Scorpio, zoals het apparaat moet gaan heten, heeft als plan de krachtigste console ooit te worden. Of er ook daadwerkelijk concrete plannen zijn voor een nieuwe generatie Xbox consoles, ga je tijdens de livestream zien.

Xbox E3 persconferentie livestream

De livestream van Xbox is op 13 juni om 18:30 te zien, hier op XGN.nl! Een volledig overzicht van de andere persconferenties is ook op XGN.nl te vinden.

Meer E3 persconferenties

Tijdens de E3 zijn er naast Xbox nog tal van andere persconferenties. Zo hebben we Electronic Arts en Bethesda al voorbij zien komen. Later volgen nog Ubisoft en Sony. Alles hierover kun je vinden op onze speciale E3 pagina. Daar vind je tijdens de E3 ook al het nieuws en de vele previews die volgen.

Populair Nieuws