Bethesda E3 persconferentie zit erop - Naar welke game kijk jij uit?

Article
maandag, 13 juni 2016 om 17:46
xgn google image
Het kan zijn dat je de Bethesda E3 persconferentie gemist hebt, deze was namelijk vannacht om 04.00 uur Nederlandse tijd. Maar het was zeker de moeite waard om op te blijven of om de wekker te zetten, want er werden een heleboel interessante en nieuwe games getoond. Waar wij het meest naar uitkijken, lees je hier!

Thomas

Hoewel de titels die zijn aangekondigd door Bethesda allemaal erg interessant zijn, springt voor mij de Remaster van Skyrim er toch wel echt uit. De hoeveelheid uren die ik in de Xbox360-versie heb gestopt, zijn ongekend. Na de overstap van Xbox 360 naar PS4 is dit de game die ik het meest gemist heb. Het overweldigende gevoel als je door de wildernissen van Tamriel loopt, is voor mij wat deze game zo geweldig maakt. Daarnaast komt de remaster ook nog met alle uitbreidingen, zoals Hearthfire en Dawnguard, die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te spelen.

Jimmy

Eerlijk gezegd, kan ik me geen game van Bethesda voorstellen waar ik niet naar uit kijk. Het was dan ook een achtbaan van emoties toen ik las dat Prey 2 er aan zit te komen en ook Skyrim weer wat liefde krijgt. Toch is mijn aandacht gevestigd op Dishonored 2, waarbij ik nu al een plaatsje voor de Collector's Edition aan het uitzoeken ben. Ik kan niet wachten om met Corvo & Co aan de slag te gaan en weer de nodige rattenplagen te veroorzaken.
92817

Tony

De Skyrim Remaster! Ik heb de game plus de DLC twee keer aan moeten schaffen omdat ik overstapte van een PS3 naar een PC, maar dat is zijn geld meer dan waard gebleken. De remaster voor de game belooft ook erg tof te worden en good guy Bethesda heeft beloofd dat de remaster gratis is voor de mensen die bijvoorbeeld de Legendary Edition al hebben aangeschaft. Het feit dat de mods nu ook beschikbaar worden gesteld voor console gamers maakt waarschijnlijk dat de community nog dichter bij elkaar zal komen. Aangezien je op dit moment een beetje twee kampen hebt, lijkt het me een goed idee van Bethesda om de modding community ook naar de consoles te brengen.

Matthijs

Fallout 4 DLC. Fallout 4 opzich is al een fantastische game. Met de twee eerste uitbreidingspakketten van de game heeft Bethesda wellicht de plank een beetje misgeslagen, maar als ze trend doorzetten, van de laatst uitgekomen Far Harbour DLC, met deze drie nieuwe pakketten dan kan het nog wel eens wat worden!
92818

Rob

Dat moet Prey zijn. Jaren geleden werd Prey 2 met een enorm toffe trailer onthuld. Die game hebben we verder nooit meer gezien, maar nu komt Bethesda met een soort reboot van de serie. De naam wordt gebruikt, maar voor de rest lijkt er vooral veel anders te zijn. Wat ik heb gezien ervan bevalt mij wel. Het ziet er nog allemaal mysterieus uit, maar de release is dan ook nog ver verwijderd. Het mysterieuze sfeertje en de mogelijkheden die de game kan bieden, beloven echter veel goeds.

Theo

Van Bethesda zit ik nu al uit te kijken naar Prey. De teaser die we zagen, was erg indrukwekkend. Het is volgens mij een soort andere kijk op het verhaal en niet zozeer een tweede deel en dat spreekt me enorm aan. Hoewel Prey 2, gewoon als vervolg, ook prima was geweest.
92819

Mike

Dishonored 2; bij mij is er geen twijfel over mogelijk dat Dishonored 2 het stokpaardje was van de Bethesda E3 show. Het was heerlijk om te zien hoe Arkane Studios een nieuwe wereld heeft gebouwd die trouw is aan het origineel en echt enorm veel sfeer uitademt. Bovendien is het goed om te zien dat je kunt kiezen uit twee karakters om te spelen, die beide ook nog eens verschillende vaardigheden hebben. Dit zorgt ervoor dat ik Dishonored 2 ook twee keer moet gaan uitspelen om optimaal van deze game te kunnen genieten.
Ook naar de games van de andere ontwikkelaar kijken we uit. Welke dat zijn, lees je in ons E3 2016 overzicht.