Wat viel jou het meeste op dit jaar? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 17 december 2016 om 15:00
xgn google image
Het einde van het jaar nadert en de eerste eindejaarslijstjes stromen binnen op XGN. Voordat het zover is, vraagt de XGN Doe Mee aan jullie: wat viel jou het meeste op dit jaar? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over The Last of Us Part II, die twee weken geleden werd aangekondigd tijdens de PlayStation Experience. In het specifiek over wat jullie van de titel verwachten en of de hype niet té groot gaat worden. Iets wat negatief kan uitpakken, zoals we van The Last Guardian en No Man’s Sky wel hebben kunnen leren. Deze week heeft m1997 het woord:
En daarmee heeft m1997 ook één van de vele theorieën naar voren gehaald, waarvoor hartelijk dank. Er gaan vele geruchten rond op het wereldwijde web dat Joel inderdaad niet meer onder de levenden is en dat Ellie bezig is aan een God of War-achtige missie om Joel te wreken. Of dat daadwerkelijk zo is, gaan we zien als de game uitkomt. En dat kan nog wel een hele tijd duren.
Eventjes genoeg over The Last of Us Part II. De XGN Doe Mee kan natuurlijk aan jullie gaan vragen wat nou de beste game van dit jaar is, maar dat laten we nog eventjes. Wel blikken we even terug op het afgelopen jaar en vragen we aan jullie:

Wat viel jou het meeste op dit jaar?

En de XGN Doe Mee wil dan natuurlijk heel graag weten wat jullie opviel op het gebied van games, geen politieke taferelen. Het gaat om de schokkendste, meest fantastische of saaiste gebeurtenis van het jaar. De hype van Pokémon Go? Dat mag jouw opvallendste moment zijn. Diverse hypes, waaronder No Man’s Sky en Maffia 3? Mag ook.
Zo veel is mogelijk als jullie er alleen maar even bij zeggen WAAROM datgene jullie het meeste opviel dit jaar. Zien we jullie volgende week terug bij een kersteditie van de XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!