Meest bizarre films waarvan je niet gelooft dat ze bestaan!

Article
zaterdag, 16 juni 2018 om 10:01
meest bizarre films waarvan je niet gelooft dat ze bestaan 133124
Bizarre films, je komt ze af en toe tegen. Waarschijnlijk vraag je je af waarom de films gemaakt zijn en wie dit bedacht heeft. Als je benieuwd naar de meest bizarre films, is er goed nieuws. Want we hebben we ze hier voor je op een rijtje gezet.

10. Men & Chicken

Op de tiende plek vinden we Men & Chicken, een Scandinavische film met onder andere Mads Mikkelsen. Het verhaal gaat over broers Elias en Gabriel die totaal anders, zo heeft Elias alleen maar oog voor vrouwen en zijn triviale kennis en is Gabriel een echte wetenschapper. Wanneer de vader van de broers, die elkaar totaal niet mogen, komt te overlijden, komen ze tot ontdekking dat de twee geadopteerd zijn.
De twee gaan op zoek naar hun biologische vader, die ze op het eiland Ork vinden. hier ontmoeten ze hun opmerkelijke familie en staan keer op keer versteld van de acties en gewoontes van hen. Hoewel dit op papier mogelijk nog klinkt als een saai concept, is het een ongelooflijk vreemde film. Zeker op het einde blijkt de vorm nogal gek in de steel te zitten en denk je maar een ding: really??
133125

9. Titanic II

Wanneer je een grote naam hoort als de Titanic, denk je vast dat als er een tweede deel van de film Titanic uit 1999 die geproduceerd werd door James Horner. Als hier een tweede deel van zou komen, werd deze wel groter werd aangekondigd. Deze film staat dan ook compleet los van de originele film van de Titanic en neemt een heel andere draai dan de originele film.
De film Titanic II speelt zich af 100 jaar nadat de Titanic gezonken is. Opnieuw is het schip gebouwd en voor de tweede keer gaat de boot de reis over de oceaan afleggen. Maar niet veel later komt de boot in een tsunamigolf terecht, wat ervoor zorgt dat de ijsberg deze keer in het schip vliegt waardoor het schip weer zinkt. Het verhaal zou misschien realistisch zijn wanneer de boot opnieuw zou zinken, maar deze keer niet door een ijsberg. Dat de Titanic in een tsunami terecht komt waardoor de ijsberg op de boot valt, maakt dat deze film op de lijst van meest bizarre films thuishoort.
133129

8. The Thing with Two Heads

Personen, dieren of andere levende wezens met twee of meer hoofden komen vaak voor in films. Vaak is dit een sciencefiction film of gaat het over iets wat dicht bij die categorie staat. Ook The Thing with Two Heads is een sciencefiction film, al komt er iets meer technologie of andere high-tech dingen in voor.
The Thing with Two Heads gaat over de rijke en racistische Dr. Maxwell Kirshner (Ray Milland), die terminaal ziek blijkt te zijn en niet veel tijd meer heeft om te leven. Wanneer hij daarachter komt, eist hij een gezond lichaam. Er is te weinig tijd om een specifiek lichaam voor hem uit te zoeken, en de enige persoon die beschikbaar is hiervoor is, is de tot de dood veroordeelde Afro-Amerikaanse Jack Moss, dus wordt hij de gene waar Dr. Maxwell Kirshner zijn hoofd op geplaatst gaat worden. De operatie gaat zonder complicaties, maar nu zitten de twee totaal verschillende mannen met elkaar opgescheept.
133130 1

7. Attack of the Killer Donuts

Donuts zijn er om lekker op te peuzelen.Toch? Misschien gooi je eens een donut naar iemand, al zal dat eerder voor de grap zijn dan met het daadwerkelijke idee iemand dood te bekogelen met een donut. In de wereld van films is alles mogelijk! Welkom bij de nummer zeven uit dit lijstje waarbij donuts kennelijk voor heel wat problemen zorgen! Door een incident met giftige stoffen, veranderen doodgewone donuts in bloeddorstige moordenaars die alles en iedereen die hen dwarsboomt aanvallen als een groep piranha' s.
Johnny, Michelle en Howard komen er achter wat er aan de hand is en besluiten hun best te gaan doen om hun dorp tegen de moordlustige donuts te beschermen. Het is nacht dus bijna iedereen slaapt zodat er zo weinig mogelijk mensen gewond raken, maar niet iedereen komt er zo makkelijk van af.
133131 1

6. Death Bed

Wanneer je de titel van deze film leest, denk je waarschijnlijk aan ‘op je sterfbed liggen’. Daar gaat de film ook over, maar met een kleine draai er aan.
De volledige titel van deze film is ‘Death Bed: The Bed that Eats’. De film gaat dan ook over een bed waar je niet even rustig een dutje in kan doen. Dit bed eet op wie er op het bed zit. Hoe bizar is dat?! Wat je ook doet, je kan het bed niet stoppen, al schiet je een paar gaten met een pistool in het bed, het maakt allemaal niet uit want het bed eet je toch wel op. Klinkt niet echt lekker, of wel?
133132

5. Thankskilling

Thankskilling is een horrorfilm die plaatsvindt tijdens de Amerikaanse feestdag genaamd Thanksgiving. Bij deze feestdag is het een traditie dat families uitgebreid gaan avondeten, hierbij eten mensen altijd een kalkoen. Deze film gaat vooral over de kalkoen. Helaas gaat het niet over een normale kalkoen die mensen eten tijdens Thanksgiving, maar een moordlustige kalkoen. Durf jij nog kalkoen te eten?
De demonische en overigens ook pratende kalkoen die eens in de 505 jaar terug komt voor bloed. Al is het een beetje raar dat er een demonische kalkoen in de hoofdrol van de film zit, verwacht je dat de de rest van de film er een beetje er aan toe gaat als een normale slasher film. Maar de rest van de film gaat er alleen maar raarder aan toe.
133133

4. Killer Condom

Als je denkt aan een condoom is de eerste gedachte: een voorbehoedsmiddel. Tenzij je misschien wat jonger bent, dan laat je 'm wellicht vollopen met water als ballon. Maar een condoom als moordwapen, daar denkt waarschijnlijk niemand aan. Juist daarom staat deze film op nummer 4, want de film gaat vreemd genoeg over een condoom dat mensen vermoordt! Deze Duitse film werd in 1996 uitgebracht en werd geregisseerd door Martin Walz.
Homoseksuele detective Luigi Mackeroni gaat op zoek naar de moordenaar die in New York verschillende moorden heeft gepleegd. De moorden hebben allemaal wat in gemeen, bij alle slachtoffers is het geslachtsdeel verwijderd, eraf gebeten lijkt wel. Terwijl hij in een van de hotelkamers aan het onderzoeken is, besluit hij een gigolo in te huren, maar voordat de twee met elkaar bezig gaan, worden ze aangevallen door een bloeddorstige condoom. Te vreemd om waar te zijn!
133134

3. Sharktopus vs Whalewolf

Eigenlijk verklapt de titel al een beetje waar de film over gaat: een haai die gemixt is met een octopus en een walvis die gemixt is met een wolf. Wie bedenkt zoiets? Misschien kende je de film al, aangezien er al twee eerdere versies zijn geproduceerd van Sharktopus.
De Sharktopus zwemt nog steeds rond in het water bij de Dominicaanse Republiek. De alcoholische kapitein en zijn sidekick Pablo worden in dienst genomen door een Voodoo Priester en krijgen de opdracht om het hart van Sharktopus in handen te krijgen. Ondertussen wil de gestoorde dr. Reinhart (Catherine Oxenberg) een behandeling maken voor honkbalspeler Felix Rosa. Ze mixt hierbij de genen van een wolf een een walvis als deel van de behandeling, waarna ze het toedient aan de honkbalspeler, die dan verandert in Whalewolf. De mix tussen een wolf en een walvis en neemt het op tegen Sharktopus.
133135

2. Sand Sharks

Nadat de film Jaws uit was komen, zijn er ongelofelijk veel rip offs van de film gemaakt over haaien, Sand Sharks is hier een van. De titel zegt het al, dat het over zandhaaien gaat. Nu zijn zandhaaien niet zomaar verzonnen, zandhaaien hebben de naam te danken aan het feit dat ze graag vlakbij het land zwemmen en daarom ook vaak dichtbij het zand. Nu zou je denken dat Sand Sharks over deze dieren zou gaan, maar dat is niet zo.
Sand Sharks gaat letterlijk over haaien die in het zand kunnen zwemmen. De bewoners van het eiland White Sands maken een onderzeese aardbeving mee waardoor er bepaalde prehistorische wezens weer tot leven, de zandhaaien. Deze gevaarlijke haaien die normaal gesproken in de zee leven, trekken het land op en voeden zich met alles wat op hun pad komt.
133136

1. Rubber

Het ene verhaal is gekker dan de andere, maar het verhaal van Rubber is wel heel bijzonder. Bij het kijken van alleen de trailer al, kun je je gaan afvragen wie met dit idee is gekomen.
In de film genaamd Rubber volgen we het verhaal van een moordlustige autoband genaamd Robert die iedereen die in zijn weg staat vermoordt met zijn telekinetische krachten. Een groep mensen raakt op de hoogte van de moordlustige autoband en gaan hun best doen om hem op te sporen en een eind aan de moorden te maken

Genoeg van de meest bizarre films?

Als je even een normale film wil kijken na deze lijst vol bizarre films, hebben we hier nog een lijst met ondergewaardeerde films op Netflix. Heb je iets meer zin in klassiekers? Dan zijn hier de beste klassieke films.

Populair Nieuws