WIN - Medion Erazer P6661 gaming laptop prijsvraag

Article
donderdag, 01 september 2016 om 14:51
xgn google image
Alle PC-game liefhebbers opgelet, want we hebben weer een mooie prijs klaarstaan voor jullie. We geven namelijk een hele dikke gaming laptop weg met deze Medion Erazer P6661 gaming laptop prijsvraag. Lees snel verder hoe je er voor in aanmerking komt!
De Medion Erazer P6661 i5 gaming laptop is de laatste toevoeging aan de lijn van Medion. Deze gaming laptop is door onze Koen maar liefst beoordeeld met een dikke 9! Dat je hier graag je games op speelt, moge duidelijk zijn. De laptop ligt doorgaans in de winkel voor zo'n € 800,-, maar jij maakt deze week kans om er één voor nop binnen te slepen.
Met het vermogen van de laptop speel je games als No Man's Sky met uiterst gemak. Maar de laptop presteert niet alleen goed, hij ziet er met zijn strakke design ook nog eens zéér gelikt uit. Daarnaast is het een lichtgewicht laptop waardoor je hem met alle gemak overal mee naar toe neemt. Kortom: deze laptop is alles wat je nodig hebt als (mobiele) gamer!
Medion Erazer P6661 Laptop prijsvraag

Medion Erazer P6661 gaming laptop prijsvraag

In samenwerking met Medion geven we eenmaal de Medion Erazer P6661 gaming laptop t.w.v. € 800,- weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de volgende Medion Erazer P6661 laptop prijsvraag zo compleet, grappig, interessant of zelfs totaal onzinnig mogelijk te beantwoorden. Aan jou de keus!
  • Waarom moet uitgerekend jij deze laptop winnen en welke game zou je als eerste spelen op de gaming laptop?
Stuur je antwoord zo snel mogelijk op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam en je voor- en achternaam. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna bepalen wij welke inzending het meest in de smaak is gevallen en nemen wij contact op met deze gelukkige winnaar. Succes!

Populair Nieuws