Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden - Deze willen wij!

Article
maandag, 08 mei 2017 om 13:25
xgn google image
Marvel vs Capcom Infinite komt steeds dichterbij. De vechtgame zal 19 september uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Aan het Marvel vs Capcom Infinite roster ontbreekt nog het een en ander. Wij zochten de tofste Capcom helden uit, die wij terug willen zien tussen de Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden.
Zeven karakters uit het Capcom universum zijn op dit moment bekend, die speelbaar zullen zijn in Marvel vs Capcom Infinite. In de bevestigde line-up zijn nu Chris Redfield, Chun-Li, Mega Man X, Morrigan Aensland, Ryu, Sigma en Strider Hiryu aanwezig. Dat laat een hele hoop karakters over, die ook een plekje willen tussen de Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden.

Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden

Hier zullen we vijf Capcom karakters noemen die wij het liefste terug willen zien in Marvel vs Capcom Infinite. Van deze personages is er nog geen een ooit voorgekomen in een van de voorgaande Marvel vs Capcom games, dus we zouden graag zien dat deze karakters een kans krijgen om het uit te vechten.

5. Doctor Albert W. Wily (Mega Man)

Dr Wily is al sinds de eerste Mega Man game de grote slechterik achter alles wat er mis gaat in het leven van Mega Man. Door robots te bouwen, probeert hij het leven van Mega Man ondraaglijk te maken. Ondanks dat hij het nooit aan het langste eind heeft, blijft hij volhouden om Mega Man op zijn plaats te zetten en de wereld aan zijn voeten te krijgen.
Als oude man lijkt Dr Wily misschien niet de beste kandidaat voor de Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden, maar de geschiedenis leert ons dat oude vechtersbazen behoorlijk wat aan kunnen. Desnoods zou hij kunnen strijden in robotvorm. Hij is zo goed in het maken van robots, dat hij vast wel (net als Iron Man) een robotpak kan maken om daarmee iedereen in elkaar te slaan.
110995

4. Zack & Wiki (Zack & Wiki Quest for Barbaros' Treasure)

Capcom heeft Zack en Wiki tot leven geroepen in een eigen game voor de Wii. Hoewel de titel redelijk onbekend ten onder is gegaan, wordt deze game wel beschouwd als een van de beste Wii games ooit verschenen. Een terugkeer via Marvel vs Capcom Infinite zou een mooie manier zijn voor piraat Zack en apenvriend Wiki om weer wat aandacht te krijgen.
Zack en Wiki horen samen thuis in de vechtgame omdat ze er alleen waarschijnlijk niet zoveel van bakken, maar samen zijn ze niet te stoppen. Het aapje Wiki kan transformeren in een bel en heeft dan magische krachten. Zack zou met de bel alleen iedereen al een klap kunnen verkopen, en de magie van Wiki kan dan voor nog een trap na zorgen. Met het hart van een piraat weten we in ieder geval dat Zack tot van alles in staat is om zijn doel te bereiken.
110996

3. Felyne (Monster Hunter)

Het lijkt wel alsof alle vechtgames tegenwoordig minimaal één dierlijk karakter hebben om mee te spelen. Iemand van het Felyne ras uit de Monster Hunter serie lijkt ons wel geschikt om die rol op zich te nemen op het Marvel vs Capcom Infinite roster. Felynes zijn eigenlijk goedaardig van gesteldheid, maar kunnen de speler in Monster Hunter ook helpen met het bevechten van monsters. Nu is het hun beurt om zelf eens de leiding te nemen.
De Felyne Fighter kan bepantserd en bewapend de strijd aangaan. In deze vechtgame zou de kat in vol ornaat toe kunnen slaan, niet alleen omdat ze zo meer schade kan toebrengen, maar ook omdat de kat er dan ontzettend schattig uitziet. In Monster Hunter kun je drie Felynes tegelijk mee laten vechten. In deze vechtgame zouden er drie katten ingezet kunnen worden, die het samen opnemen tegen een tegenstander.
110997

2. Franziska von Karma (Phoenix Wright)

Het karakter Franziska von Karma vindt haar oorsprong in de Ace Attorney franchise. Hier is zij een van de advocaten die het opneemt tegen Phoenix Wright in de rechtszaal. Von Karma staat er bekend om dat ze altijd een zweep aan haar zijde heeft, die ze gebruikt om haar wil door te drijven bij andere karakters. Ze gedraagt zich alsof ze perfect is en niets haar in de weg zal staan.
Die vastberadenheid is wat we graag zien en dat is ook de reden waarom we haar willen zien tussen de Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom karakters. Ze kan prima haar mannetje staan en is niet onder de indruk van de criminelen die ze zo vaak onder ogen ziet in de rechtszaal. Met haar zweep kan ze ook nog eens flink wat schade doen van een afstand. Ze is van alle markten thuis en daarom de perfecte aanvulling op Phoenix Wright in het roster.
110998

1. Asura (Asura’s Wrath)

In 2012 werd de game Asura’s Wrath ter wereld gebracht en daar werden veel gamers blij van. De beat ‘em up actie was op zo’n grote schaal uitgevoerd, dat je er spontaan de energie van kreeg om je door de game heen te slaan. Dat slaan doe je met de demigod Asura, die er in een anime-stijltje ook nog eens apart genoeg uitziet om een unieke toevoeging te kunnen zijn.
De combat in Asura’s Wrath bestaat uit vechten, dus dat kan Asura al. De gameplay wordt ook afgewisseld met intense quick time events. Deze zou Marvel vs Capcom Infinite op een leuke manier kunnen gebruiken om bijvoorbeeld speciale aanvallen los te laten wanneer de juiste knoppen worden ingedrukt. Wij zouden Asura graag zien verschijnen tussen de Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties