Man of Medan personages uitgelicht - Wat staat ons te wachten?

  De release van Man of Medan staat voor de deur en bevat personages waar jij de controle over kunt nemen. Deze personages hebben ieder speciale karaktereigenschappen en kwaliteiten, die tijdens de gameplay kunnen veranderen aan de hand van jouw persoonlijke keuzes. In dit artikel hebben wij deze personages voor jullie uitgelicht.

  Alex

  Alex is een van de eerste personages waar je kennis mee maakt in Man of Medan. Ondanks dat deze jongen redelijk stoer kan overkomen, is hij een klein beetje onzeker. Toch werkt hij hard aan zijn toekomst op een medische school zodat hij verder kan komen in het leven met zijn geliefde vriendin, Julia.

  De rol van Alex wordt geacteerd door Kareem Tristan Alleyne. Alex heeft kort, zwart haar en bruine ogen. Hij heeft een atletische bouw en lijkt op het eerste oog een hele zelfverzekerde jongen, maar in werkelijkheid is hij behoorlijk onzeker. Zo is hij best wel jaloers aangelegd.

  Tijdens het verschrikkelijke avontuur dat de tieners te wachten staat, lijkt Alex aan het begin zeer geïnteresseerd in het vinden van een schat die ergens op de bodem van de oceaan ligt in een onontdekt scheepswrak. Laten we hopen dat Alex al een aantal medische vaardigheden heeft geleerd die van pas kunnen komen in de loop van het verhaal.

  Brad

  Brad is het jongere broertje van Alex en gaat voor het eerst mee varen en duiken. Het is een intelligente jongen, maar komt redelijk nerveus over. Sterker nog, Brad is niet goed met mensen. Het is een introverte jongen die niet goed weet wat hij in het bijzijn van anderen moet doen om in de smaak te vallen. Dankzij de coördinaten van Brad komt de groep tieners bij een oud wrak op de bodem van de oceaan terecht. Dit is iets wat in eerste instantie veel enthousiasme opwekt bij de groep, maar hem later in het verhaal misschien niet helemaal in dank zal worden afgenomen.

  De rol van Brad wordt vertolkt door Chris Sandiford. Brad heeft net als zijn oudere broer Alex kort donker haar en bruine ogen. Daarnaast draagt Brad een bril. Dat Brad een gevoelige maag heeft blijkt al aan het begin van de game, dus we kunnen alleen maar hopen dat dat hem later in de game niet in de weg zal staan, zodat de rest van de personages van Man of Medan niet in de knoei komen.

  Julia

  Julia is een zeer energieke en enthousiaste meid. Het is een echte losbol die nogal eens impulsief kan reageren. Toch zit ze al jaren in een vaste relatie met Brad, van wie ze zielsveel houdt.De ouders van Julia zijn stinkend rijk en zij zit er zelf warmpjes bij door het vermogen van haar ouders. Het georganiseerde tripje op de gehuurde boot van Fliss is dan ook door haar bekostigd.

  Julia is een ervaren duiker die dol is op avonturen, maar dit is iets wat niet altijd in haar voordeel werkt. Haar drang om te ontdekken begint al met een paar flinke schrikmomenten Dat is te zien aan de gruwelen die de groep tieners te wachten staat nadat de groep eigenlijk alleen van plan was om gewoon gezellig te gaan varen en te gaan duiken.

  De rol van Julia wordt geacteerd door Arielle Palik. Julia heeft blond haar tot aan haar nek en haar ogen lijken blauw/groenachtig te zijn. Julia haar uitgelaten persoonlijkheid kan waarschijnlijk twee kanten opgaan, aangezien haar avontuurlijkheid je in de problemen kan helpen maar je er wellicht ook weer uit zou kunnen halen.

  Fliss

  Fliss is een van de stoerdere personages in Man of Medan. Het is een pittige tante en de eigenares van de boot waar het avontuur op begint. Ondanks dat Fliss soms wat intimiderend kan zijn, is ze over het algemeen gelukkig vrij relaxed. Het is een gemotiveerde dame met een hart voor de zee en voor de mensen om haar heen.

  De rol van Fliss wordt geacteerd door Ayisha Issa. Dit speelbare personage draagt haar donkerbruine haar in een staart en heeft bruine ogen. Ze draagt meerdere accessoires, zoals een schelpenketting en kleurrijke armbandjes. Fliss heeft een tribal tattoo op haar linker bovenarm. Wij denken dat Fliss haar vindingrijke persoonlijkheid een groot voordeel zal zijn tijdens het spelen van Man of Medan. Haar grote mond zal haar aan de andere kant nog wel eens in de problemen kunnen brengen.

  Conrad

  Conrad is de broer van Julia en een van de personages in Man of Medan die als eerste dood zou kunnen gaan. Of je dit graag zou willen ligt aan jou, aangezien Conrad een arrogante uitstraling heeft. Daarbij heeft hij een grote mond en kan Dit is een van de eerste dingen die ons opviel aan dit personage. Vandaar dat Conrad ook een van de eerste conflicten veroorzaakt. Conrad zijn rol wordt vertolkt door Shawn Ashmore. Zijn korte, blonde haar is met gel naar achteren gestreken en hij heeft net als zijn zusje blauwe ogen.

  The Curator

  Het laatste personage dat wij in deze special toelichten is The Curator. Hij is de man voor wie jij aan de slag gaat. Althans, jij gaat het verhaal in een van zijn boeken doorlopen. The Curator is een nette man die behoorlijk vriendelijk overkomt. The curator wordt vertolkt door Pip Torrens die tevens de stem voor het karakter verzorgt. Met zijn Engelse accent en zijn net achterover gekamde kapsel staat hij je te woord. Zijn pak geeft hem een vertrouwde uitstraling, maar of je hem kunt vertrouwen is geheel aan jou.

  In het begin van de game loopt The Curator door een ontzettend lange gang vol schilderijen. Uiteindelijk komt hij in zijn kamer terecht die vol boeken staat. Een van die boeken is Man of Medan en dat boek is incompleet. Jij moet door middel van de keuzes die je maakt het verhaal aanvullen en hebt daarmee het lot van ieder van de eerdergenoemde personages in de hand.

  De Man of Medan personages op een rij - Een griezelige ontmoeting

  We zijn niet ver verwijderd van de release van Man of Medan en wij zijn benieuwd naar de verdere voortgang van de game. Dankzij deze lijst weet je in ieder geval alvast met welke personages je te maken zult krijgen tijdens het spelen van Man of Medan. Verder kunnen wij nog niets voorspellen, aangezien dit aan de hand van jouw keuzes flink kan veranderen.

  Man of Medan komt op 31 augustus uit op PlayStation 4, Xbox One en PC. Benieuwd naar de goede aspecten van deze game? Dit kun je lezen in ons artikel over de vijf toffe features van de Man of Medan release. Verder is er nog meer informatie te vinden over deze game op de officiële website van The Dark Pictures.

  The Dark Pictures - Man of Medan

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.