Mafia 3 gameplay - 16 minuten aan nieuwe gameplay te zien

Article
vrijdag, 30 september 2016 om 13:48
xgn google image
Wij kregen bij een Mafia 3 hands-on evenement ruim de tijd om de nieuwe brutale mafioso game te spelen. En natuurlijk hebben wij daar Mafia 3 gameplay beelden opgenomen! In deze video is een klein gedeelte van de zes uur durende de speelsessie te zien.
Voordat Mafia 3 volgende week uitkomt, liet gamestudio 2K ons al een klein gedeelte van de game spelen. Tijdens deze speelsessie was er de mogelijkheid om de Mafia 3 gameplay beelden op te nemen, en dat hebben wij natuurlijk gedaan!

Mafia 3 gameplay - wat is er allemaal te zien?

In deze video kan je al een kort gedeelte van de game zien, zonder spoilers natuurlijk. Hoofdrolspeler Lincoln Clay neemt het op tegen iedereen die in zijn weg staat. We nemen je mee in de wereld van New Bordeaux, Hangar 13's versie van New Orleans.
In deze gameplay video krijg je al twee van de games' velen districten te zien, Frisco Fields en The French Ward. The French Ward is een district dat bekend staat om de prostitutie. Frisco Fields daarentegen is een stijlvolle wijk waar veelal goed verdienende families wonen.

Mafia 3 hands on

Benieuwd naar alles wat we te zien kregen tijdens de Mafia 3 hands-on speelsessie? Lees dan ons uitgebreide Mafia 3 hands-on verslag.
Mafia 3 komt uit op 7 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.