Maffe Maandag - Week 42

Article
maandag, 17 oktober 2011 om 18:00
xgn google image
Het is vakantie! Het is godverdomme keihard vakantie! Tenzij je op de universiteit zit of in het zuiden van het land woont. Ineens ben ik blij met mijn keuze. De keuze dat ik na mijn VWO voor het HBO ben gegaan. De beste keuze ooit. Want weet je; vakanties zijn gewoon ongelofelijk lekker. Daar word je niet chagrijnig van.
Daarom ben je net zo blij als ik nu. Je bent blij dat je de Maffe Maandag weer leest, maar ook dat het vakantie is. Maar ja, het is dan ook een speciale dag. Het is de eerste dag van de vakantie. Op een Maffe Maandag! Wauw, daar moet zeker een verband in zitten. Terwijl je nu al dronken bent, omdat je morgen mag uitslapen en in je neus mag peuteren, ben ik gewoon op het moment van schrijven een ontzettende vieze Bitter Lemon van Royal Club aan het drinken. Ik had dorst. Maar de Spar hier op De Uithof in Utrecht (ja, zelfs in de vakantie ga ik naar school toe) heeft me laten verleiden.
Grootste teleurstelling van de dag dus. Wat was jóuw teleurstelling van de dag? Deel het eens mee, laat het mij weten! Ik wil niet vanavond tot de conclusie komen dat ik de ongelukkigste jongen op de wereld ben. Dus alsjeblieft, laat me weten wat jou vandaag is overkomen. Een banaan in je oor gekomen? Laat het weten!
Dan kan ik je namelijk troosten. Troosten met het onderstaande. En ja, inmiddels weet je het misschien al van mij: je kunt mij altijd troosten met tieten. Tetten. Niet per se, maar het werkt wel goed. Vooral als er iets grappigs aan de hand is met de emancipatie van de tetten. En laat vandaag, 17 oktober, nou net een dag zijn dat er wat aan de hand is met de tieten van het universum.
Nou, er is heel wat aan de hand. Het gaat om de merchandise van het spel Senran Kagura. Only in Japan, ik weet het. Het gaat om een hoes voor je kussen. Deze hoes is niet alleen een normale hoes, maar een hoes met tieten. De borsten steken namelijk vier centimeter uit het kussen en zijn ook nog eens te verwisselen. Wat betekent dat? Non-stop op tieten slapen.
Man, het is een droom dat uitkomt. Komt je vriendin een keer niet slapen, kun je je hoes uit de kast halen om toch nog ervoor te zorgen dat je je dagelijkse behoefte tieten hebt gehad. Het kost 56 euro, en dat is het zeker waard. Kom op mensen, ga dat ding gewoon kopen! Als je het plaatje hieronder ziet, weet je toch ook dat je dat ding per se wil hebben.
Wii U onsterfelijk gemaakt dankzij dit idee
Eigenlijk is er niet meer uitleg nodig. Het volgende filmpje wat ik ga laten zien is namelijk een idee van een amateur die eigenlijk een professional hoort te zijn. Augmented reality heeft dankzij hem een andere dimensie gekregen. Iets wat ik dolgraag zou willen zien.
Deze jongen is namelijk op het idee gekomen om van je eigen keuken een heus speelveld te maken. Op je Wii U. Als voorbeeld heeft hij de grappige personages uit Metal Slug gekozen, een 2D-shooter die het blijkbaar erg goed op je eigen keuken doet. En ja, het werkt perfect als je naar het filmpje kijkt.
Daarom mensen, eer deze jongen. Ik roep 17 oktober uit tot de ‘Nationale Eer Deze Creatieve Jongen Met Zijn Metal Slug Dinges Dag’. Doe mee. Laat je respect zien. We moeten met z’n allen naar Nintendo mailen en zeggen: “Hey, kijk eens naar de video en maak er werkelijkheid van. Dan maak je de mens gelukkig.” Doe dat.

Populair Nieuws