Maffe Maandag - Week 26

Article
maandag, 27 juni 2011 om 18:00
xgn google image
De week van de passie. Dat voel je toch ook? Kijk eens naar buiten. Haal die vinger eens uit je neus en kijk even naar buiten. Het weer. De warmte, je voelt het toch ook? Of zit je nu met je laptop met Dongel-verbinding op het strand? Dan ben je een baas. Een enorme.
Maar daar ga ik bij jullie niet vanuit. Jullie komen namelijk net thuis van een heerlijk middag zonnen of terrasje pakken en het enige wat jullie willen is de Maffe Maandag lezen. Dat kan ik enigszins begrijpen. Maar met dit weer wil je niet zo’n heel lang verhaal lezen – je wilt gewoon kijken kijken kijken! Gelukkig staat deze Maffe Maandag in het teken van geniale filmpjes.
Daarom deze keer eerst een geestig filmpje en daarna een filmpje dat ervoor zorgt dat je je als een loser gaat voelen. Althans, zo is het bij mij. Natuurlijk ben ik geen loser, maar wel op momenten dat er iets heel gênants of iets dergelijks gebeurd. Voorbeelden? Nee, niet echt. Laten we het maar snel over iets anders hebben. Eerst dat geestig filmpje dus!
Nog altijd denkt men dat de games van tegenwoordig zó realistisch zijn, dat ze overkomen als een ware film. Een goed voorbeeld daarvan is uiteraard L.A. Noire, de eerste enige echte filmachtige game. Alles komt zo ‘echt’ over en het lijkt alsof Rockstar met deze game een nieuwe periode is ingegaan.
Het mag toegegeven worden: L.A. Noire brengt verhalen in games naar een hoger niveau. Maar is het wel zo echt? Onder andere de acteurs Bob Turton en Charles Ingram hebben dat maar eens uitgeprobeerd. Hoe zou L.A. Noire in het echt zijn? Nou, het resultaat staat hieronder. En ik zeg het je: een geniale uitwerking.
Chicks hosselen met StarCraft skills
De echte bazen onder ons hebben dit filmpje mogelijk al gezien, maar aangezien ik andere mensen het ook gun om baas te worden, krijgt het onderstaande filmpje extra veel aandacht in de Maffe Maandag. Broeders helpen elkaar. Jullie XGN’ers zijn mijn bro’s, dus daarom help ik jullie al te graag met het hosselen van vrouwen. Met het regelen van meisjes.
Want geef toe, op een meisje afstappen is heel erg moeilijk. Vooral als je de techniek nog niet weet. Op een gegeven moment in je leven zul je het eenmaal doorhebben, maar al die tijd daarvoor is een onzekere en lastige periode. Dat je in de disco staat en een meisje naar je staat te lachen, en jij moet ervoor zorgen dat je op een of andere manier op haar afstapt.
En dat is gênant, inderdaad. Wat nou als ze me niet leuk vindt? Dat soort dingen. Schijt eraan! De mannen van SimplePickup laten zien dat wanneer je gewoon origineel bent, al heel ver komt. Het maakt niet uit op wat voor wijze je origineel bent. Zolang je het maar bent. In een Spongebob Squarepants pak een meisje uit vragen; waarom niet?
Dat dachten de mannen van SimplePickup dus ook. StarCraft. Een game met heel veel onbekende termen, die alleen de echte gamers weten. Nuken, nuclear missiles, overpowered, imba, noem maar op. Maar wie zegt dat deze woorden zo ‘nerdy’ zijn? Juist. Vrouwen vinden dat wel leuk, al die onbekende woorden. Het maakt ze onderdanig en dat is juist misschien wel wat ze willen. Het bewijs van dat vrouwen het wel leuk vinden, staat hieronder.

Populair Nieuws