Maffe Maandag - Mario & de Steamsale

Article
maandag, 15 juli 2013 om 18:30
xgn google image
Welkom, lieve lezers, bij deze vakantie-editie van Maffe Maandag. Vandaag hebben we veel Mario in de aanbieding, aangevuld met andere gekkigheid, zoals je van ons gewend bent. Lees dus gauw verder.
Om te beginnen trap ik een open deur in: Super Mario 64 is geweldig. Een klassieke game die de industrie destijds flink opschudde met nieuwe, spannende mogelijkheden en gewoonweg een ontzettend leuk avontuur biedt. Maar altijd heeft mijn morbide kant iets gemist. Iets wat de game absoluut perfect zou maken. Ik heb het natuurlijk over het platstampen van kindergezichten. Wat is er nou leuker dan springen op het lachende gezicht van een onschuldig kind? Oké, ik kan me een heleboel dingen indenken die leuker zijn dan dat, maar een trotse en technisch handige vader niet.
De beste man, die op Reddit schuilgaat onder de niet erg vaderachtige nickname ‘Pour me another 77’, heeft het gezicht van zijn zoontje namelijk geplakt op de Goomba’s in Super Mario 64. Een vreemde manier om affectie te tonen zou je zeggen, maar volgens de vader is zijn zevenjarige zoontje er weg van. Het stampen op zijn eigen gezicht geeft hem blijkbaar genoeg plezier om tien minuten flink te lachen. Of er na die tien minuten een identiteitscrisis volgde, vergeet de vader te melden. Wel geeft hij een korte uitleg van de procedure, dus als je het gezicht van je (ex)vriendin, schoonmoeder of zoontje wilt intrappen: klik hier.
Natuurlijk kan Mario niet alleen kinderen vermoorden. Zoals we weten kan hij ook ontzettend goed karten. Zo goed zelfs, dat Formule 1 wereldkampioenen hem maar wat graag na willen doen. Dat bewijst titelverdediger Seastian Vettel, die verkleed als Mario meedeed in een grappige soapbox race. Van zijn rode pakje tot zijn blitse kart, alles klopt. Al ' scheerde' hij zijn snor uit voorzorgsmaatregelen net voor de korte sprint begon. Of hij heeft gewonnen weten we niet, maar Vettel had er getuige onderstaande foto in ieder geval erg veel plezier in! Voor videobeelden van de daadwerkelijke race kun je trouwens op deze Franse site terecht. Kennis van de taal is een pre.
Tot slot moet ik het hebben over de woedende storm die de Steamsale heet. Vooral omdat ik erg benieuwd ben naar jullie aankopen. Hoeveel geld hebben jullie inmiddels al uitgegeven, en waaraan? Zelf heb ik nog nergens aan gewaagd, omdat mijn backlog op PC nog altijd veel te groot is. FTL, Hotline Miami, The Walking Dead... Stuk voor stuk games die ik tijdens een voorgaande uitverkoop heb aangeschaft. Om er vervolgens geen tijd voor te hebben. Mijn persoonlijke afspraak is als volgt: als ik een van die games uitspeel voor de Steamsale voorbij is, mag ik kopen wat ik wil. If not, dan heb ik pech. Dat wordt dus flink gamen! Wish me luck.

Populair Nieuws

Laatste Reacties