Maffe Maandag - GoldenEye in het echt en kinderen maken

Article
maandag, 20 februari 2012 om 17:00
xgn google image
Je hebt wellicht al vandaag met verbazing naar buiten gekeken. Wat een zonnetje! Het is weliswaar nog koud, maar je merkt dat het de komende tijd beter weer wordt. En dat is vandaag ook nog eens bevestigd in het nieuws! Donderdag en vrijdag kan het ongeveer veertien graden worden. Kijk, wat een goed begin van de week. Geen wonder ook, want het is immers de Maffe Maandag.
Vandaag is het tijd voor onder andere een stukje nostalgie. De gamers van het eerste uur zullen dan ook blij zijn met deze editie van de Maffe Maandag. Aangezien het mooi weer is, kreeg ik het idee om wat voor die mensen te gaan doen. Zij zijn immers nu in de twintig en rijden auto, wat weer voor klimaatverandering zorgt. Aangezien we donderdag mooi weer krijgen, kan ik hieruit maar één ding concluderen: het komt door de gamers van het eerste uur!
Daarom een ode aan GoldenEye voor de Nintendo 64. Het is eigenlijk niet echt een ode, maar wel een stukje nostalgie dat je zult voelen. Het volgende zal je namelijk herinneren aan de irritaties die je bij een bepaald level had. Dus verwacht geen schoonheid of mooie herinneringen, maar juist nachtmerries. Dat moet ook een keer kunnen. Ik heb het nog niet gezegd, maar ik houd de traditie in stand: omdat het kan.
Inderdaad, omdat het kan. Wellicht ken je die ene missie nog waar je Natalya moet escorteren. Hoe moeilijk was dat wel niet? De meest frustrerende missie ooit. Meestal ging Natalya dood doordat je haar zelf doodschoot, maar soms faalde je ook gewoon keihard en lette je gewoon niet op. Dan krijg je de klap op de billen. Bekijk hieronder een zéér realistische illustratie.
Kinderen maken voor een betere wereld
Dan het volgende. Schaamteloze promotie. Gewoon, omdat ik de volgende game ontzettend tof vind. En het heeft ook nog een toffe trailer. Het gaat om een game waar je kinderen moet maken. Eigenlijk niet zo heel vreemd. Kinderen maken hoort tot het menselijk leven. Dat hoort tot onze natuur. In De Sims kun je ook al kinderen maken, toch?
Maar deze Japanse game is toch een beetje vreemd. Het spel Conception: Please give birth to my child!! is een spel waar de Aarde helemaal naar de klote is. Er zijn namelijk allerlei vreemde wezens binnengevallen en deze wezens moeten uiteraard verslagen worden. Maar hoe? Gelukkig ben jij daar, de ultieme hetero man die ontzettend sterk zaad heeft.
Het doel is namelijk om zoveel mogelijk vrouwen te bezwangeren, om zo in een later stadium een leger van kinderen te creëren. Ja, juist. Misschien is er geen uitleg meer nodig, want hieronder zie je in de trailer wat Conception: Please give birth to my child!! voor de PSP precies inhoudt. Lachen is toegestaan.

Populair Nieuws