Maffe Maandag - Afscheid nemen bestaat niet

Article
maandag, 28 januari 2013 om 23:40
xgn google image
Het is weer maandag! Een beetje later dan normaal. Maar hey, de koningin heeft afstand genomen van haar troon. Nog niet officieel, maar dit jaar zal de boeken ingaan als het jaar dat Koningin Beatrix weer een prinses wordt. En het is helaas ook de dag dat ik afscheid van jullie nemen. Deze Maffe Maandag is dan ook een ode aan jullie, jullie als lezers.
Zo zijn er tijden van gaan en tijden van komen. Voor mij is het na vijf jaar, met een pauze van twee jaar daar inbegrepen, tijd om plaats te maken voor andere gamesjournalisten. Gamesjournalisten die kunnen genieten van een prachtige tijd bij XGN. Een ongelofelijke prachtige tijd, want het is één van de leukste functies die er is. Vooral als je nog een scholier bent, en ervaring op wil doen in dit wereldje.
Je maakt zoveel mee. Je krijgt veel games, je krijgt veel uitnodigingen voor evenementen. Niet te vergeten: borrels waar je met concollega’s en je eigen collega’s heel erg dronken kunt worden. Noemenswaardig is de gebeurtenis in Kent, Engeland, waar ik na teveel champagne, wijn en bier in een soort coma viel en daardoor de volgende ochtend bijna mijn vlucht miste. Dat zijn de mooie dingen, ook al maakte je daarmee een niet zo hele goede indruk bij andere collega’s.
Maar ja, dat zijn ook de leuke dingen. Die kun je al meemaken als vrijwilliger van XGN. Vol met ervaringen, dus. En de Maffe Maandag! Man, wat was het leuk om jullie twee jaar lang te plezieren met gekke filmpjes en maf nieuws. En die reacties van jullie. Die gaven voldoening; meer dan dat. Het was me dan ook een eer om jullie elke week te voorzien van recensies, nieuws, video’s en de Maffe Maandag dus.
Voor mij is het echter tijd voor iets anders, net als dat Jan Mulder na het voetballen ineens voor de televisie ging werken. En ging schrijven. Nu wil ik mezelf niet vergelijken met Jan Mulder, maar ik moest toch een reden vinden om mijn vertrek te relativeren. Ik blijf actief in de gamesindustrie, dus jullie zullen vast mij wel eens tegenkomen.
Maar blijf XGN bezoeken, want dat is dé site waar je moet zijn als het gaat om leuke video’s, nieuws, artikelen en nog veel meer. Vooral met het oog op de nieuwe consoles moet je XGN in de gaten houden. Want ja, de site levert natuurlijk als één van de besten het nieuws. Blijf het doen. Ook voor mij.
Het was een genoegen, mensen. Tot slot wil ik graag sluiten met een ontzettend grappig filmpje, dat niets te maken heeft met games. Dit keer kom ik met een filmpje dat mij al wekenlang aan het lachen maakt. Zo wil ik ook afsluiten. Zo wil ik ook dat jullie na het lezen van dit ontzettend hard gaan lachen. Want zo hoort het. Zo hoort de Maffe Maandag te zijn.
Lezers, adios. Het was een eer om jullie van dienst te zijn.

Populair Nieuws