Maffe Dinsdag - Toffe Omni Tool van Mass Effect en een horror reclame

Article
dinsdag, 20 maart 2012 om 20:00
xgn google image
Mensen. Het is weer eens tijd voor de Maffe Dinsdag. Geen maandag, maar dinsdag. Waarom? Omdat ik gisteren jarig was. En hoe amateuristisch ik ook ben: ik dacht dat ik op mijn verjaardag wel even tijd voor jullie had om de meest geniale Maffe Maandag ooit af te leveren. Mooi niet dus. Inderdaad, ik ben niet meer dezelfde Eke! Ik heb de tienerjaren vaarwel gezegd. Ze zullen nooit meer terugkomen. Een gek idee.
Maar kom op, niet zo depressief gaan doen. Het is immers vandaag de Maffe Dinsdag. Voor de tweede keer in de geschiedenis van XGN. Hoe voelt dat voor jullie? Voelt jullie dat fijner, of slechter? Jullie hebben gisteren ongetwijfeld zitten wachten. Het spijt me. Ik zou jullie graag een bloemetje willen geven. Voor alles wat ik heb misdaan gisteren. Komende zondag maar eens naar de kerk om mijn zonden te laten vergeven door de hogere macht die God heet.
Daarom krijgen jullie twee mooie bijdragen aan de Maffe Dinsdag. En geen gezeik alsjeblieft. Jullie moeten het hiermee doen. Over gezeik gesproken: ook zo genoten van het gezeik rond het einde van Mass Effect 3? Heerlijk hè? Wat kunnen mensen toch overdrijven. Rechtszaken, boycots, ga zo maar door. Het is hilarisch. Gefrustreerde gamers, kijk nou eens naar het positieve. Je hebt vijf jaar besteed aan je Shephard, dat waren toch vijf mooie jaren geweest? Vijf jaren vol met plezier. Het leven vijf jaar lang opgevrolijkt door één franchise. Laat je dan niet kut voelen door een minder einde.
Kijk naar de mooie dingen van Mass Effect. Dat heeft een ene Chris Myles ook gedaan. Hij heeft de bekende Omni Tool van Mass Effect nagebouwd met gelaserde acryl. Heel apart materiaal, maar als je naar het resultaat van het bouwwerkje kijkt snap je wel waarom Chris daarvoor heeft gekozen. Mieters! Wat is het toch mooi gemaakt. Zoiets wil je toch ook op je bureau hebben?
Nintendo maakt horror reclame
Bovenstaande moet je wel letterlijk nemen. De volgende reclame van Nintendo is namelijk niet horror in de zin van slecht, maar horror in de zin van horror. Snap je het nog? Vast wel. Zo moeilijk is het niet om te snappen.
Laat ik maar even concreet worden. Volgende maand brengt de Japanse uitgever het spel Spirit Camera: The Cursed Memoir uit. Een spel waar spelers uitgenodigd worden om deel te nemen aan een heel eng avontuur... in je eigen huis. Dankzij de Augmented Reality-technologie en camera kun je met je Nintendo 3DS door je huis gaan lopen om zo de mysterieuze puzzels te ontrafelen.
Om dat spel te promoten heeft Nintendo wel een hele toffe reclame gemaakt. Serieus. En het is nog eng ook. Zelf ben ik een paar keer écht geschrokken, maar ik heb ook het angstniveau van een bedrijfspoedel. Niet best dus. Enfin, kijk hieronder en laat vooral weten of je ook een paar keer moest schrikken!

Populair Nieuws

Laatste Reacties