Dit zijn de leukste Tweets over 5G!

Article
zondag, 19 april 2020 om 17:00
twitter 292994 1920f1634235405
Dat 5G een boel mensen bezig houdt deze week zal vast niemand ontgaan zijn. Als je uit het raam kijkt heb je een redelijke kans om een brandende zendmast te zien. Veel Twitteraars hadden dan ook wat te melden over 5G.
Als je het nog niet meegekregen had, er is een gigantisch complot aan de gang met betrekking tot 5G. Het complot zit een beetje ingewikkeld in elkaar en er zijn zelfs meerdere variaties. Toch weet Dirk-Jan Drost het voor de vorm even makkelijk uit te leggen op Twitter.
Nou moet ik heel eerlijk zeggen dat ik altijd een radiografisch autootje voor mijn verjaardag wou, maar om er nou zelf in een te veranderen dankzij 5G is toch wel een droom die uitkomt. Helaas vinden mensen het toch nodig om zendmasten in de brand te steken. Harry Pater vond een bijzonder verband, als oplettende burger.
5G zou je dus ziek maken. Is er een manier om dat te voorkomen? Misschien een soort van pilletje dat je beschermT van de gevolgen van 5G. Jelmer Visser heeft er blijkbaar een gekregen. Helaas moet je wel uitverkoren zijn, toch jammer.
Nou had ik laatst wel een nieuwe router aangeschaft waar 5G op stond. Sindsdien doet mijn kat raar, dat kan toch geen toeval zijn? Het moet wel zo zijn dat het verband met elkaar houdt.
Daar gaat mijn theorie, beetje jammer weer. Sterker nog, er bestaat een kans dat het coronavirus niets met 5G te maken heeft. Er zijn namelijk nog een paar andere mogelijke oorzaken.
Het is ook raar dat nog niemand Ed Sheeran ondervraagd heeft, wat maakt hem zo onschuldig? In ieder geval lijkt het erop dat 5G onschuldig is, dat is zeer fijn. 5G schijnt namelijk zo snel te zijn dat het apps installeert voordat jij het doet.
Snel internet heeft nog nooit nadelige gevolgen voor iemand gehad. Daarom kunnen we dan ook niet wachten op 5G. Je kan je wel zorgen maken om die torens, maar er zijn toch echt dingen in onze samenleving die al veel eerder besproken hadden moeten worden.
Dat wordt nooit meer normaal fastfood eten. Wat vind je zelf van de ophef om 5G? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws