Welk Mario Kart 8 Deluxe karakter gebruiken jullie? [poll]

Article
donderdag, 13 april 2017 om 16:51
xgn google image
Eind deze maand komt Mario Kart 8 Deluxe naar de Nintendo Switch. Om alvast uit te kijken naar die game vragen wij ons af wat jullie het leukste Mario Kart 8 Deluxe karakter vinden. Stem nu in onze poll!
Mario Kart 8 Deluxe is een verbeterde versie van Mario Kart 8 dat een paar geleden voor de Wii U verscheen. Een van de toevoegingen aan de game voor de Nintendo Switch is een aantal karakters. King Boo, Dry Bones en Bowser Jr keren terug naar de franchise om weer lekker een potje te racen.
Voor het eerste in de serie zul je in Mario Kart 8 Deluxe kunnen spelen met Inkling Girl en Inkling Boy uit de Splatoon games. Beide karakters kunnen in drie verschillende kleuren gekozen worden. Metal Mario krijgt trouwens ook nog een alternatief uiterlijk in de vorm van Gold Mario. Je kunt alleen met Gold Mario spelen als je alle 200cc Grand Prix toernooien wint.

Nieuwe Battle Mode

Een van de grootste vernieuwingen in Mario Kart 8 Deluxe is de Battle Mode. Spelers starten nu iedere ronde met vijf ballonnen in plaats van drie en iedereen begint met nul punten in tegenstelling tot de 3 punten die je eerst automatisch kreeg. Er komen enkele modi terug in de Battle Mode, maar er is ook de compleet nieuwe Renegade Roundup modus. In deze modus speelt het ene team met piranha planten en probeert daarmee de tegenstanders te vangen terwijl het andere team op de vlucht is.
Je kunt met acht spelers tegelijk racen in Mario Kart 8 Deluxe als je vier Switch consoles met elkaar verbindt. Thuis voor de tv kun je met maximaal vier personen samenspelen. Op het scherm van de Switch console kun je met twee personen spelen, waarbij ieder een Joy-Con vasthoudt, al dan niet met stuurtje.

Wat is het leukste Mario Kart 8 Deluxe karakter volgens jullie?