De top 5 leukste Fallout 4 mods van de afgelopen tijd

Article
donderdag, 07 januari 2016 om 13:44
xgn google image
Fallout 4 is inmiddels alweer een tijdje uit en we zien steeds meer handige, interessante of simpelweg knotsgekke mods opduiken voor de game. Daarom is het weer tijd voor een overzicht met toffe Fallout 4 mods! Bekijk hier een overzicht van de leukste mods die de afgelopen tijd zijn verschenen.

5. Atom Bomb Baby

De mod Atom Bomb Baby verscheen al in november op het internet. Deze mod doet zijn naam eer aan en zorgt ervoor dat de raketten die afgevuurd worden door het wapen Fat Man vervangen worden met baby's. Nu kun je dus baby's afvuren op je doelwitten, in plaats van raketten.
De mod is gemaakt door gebruiker trainwiz en is te downloaden via Nexusmods. Puur om het hoge gekheidsgehalte verdient deze mod een plek in de top 5 leukste Fallout 4 mods van de afgelopen tijd!
84407

4. Full Dialogue Interface

Fallout 4 bevat een hoop dialoogopties waar je uit kan kiezen als speler. Maar soms zijn deze keuzes wat onduidelijk, aangezien er wel aangegeven staat hoe je personage reageert, maar wat deze precies zegt weet je pas wanneer je de optie daadwerkelijk selecteert. Deze mod genaamd Full Dialogue Interface brengt daar verandering in: dialoogopties staan namelijk uitgeschreven, zodat je zeker weet welk antwoord je personage gaat geven alvorens je de keuze maakt.
Deze mod neemt dus een hoop onduidelijkheden weg en zorgt ervoor dat je geen antwoorden geeft die je eigenlijk niet wilde geven. De mod is gemaakt door gebruikers Cirosan en shadwar en is te downloaden via Nexusmods. Deze handige mod verdient dus zeker een plekje in de top 5 leukste Fallout 4 mods van de afgelopen tijd.
84408

3. Thomas The Tank Engine

Deze mod is wat recenter: hij verscheen namelijk gisteren pas online. Toch heeft de mod, genaamd Really Useful Fallout, zijn plaats in deze top 5 Fallout 4 mods van de afgelopen tijd dubbel en dwars verdiend: het gaat immers wel om de geliefde stoomlocomotief Thomas The Tank Engine.
De mod Really Useful Fallout is gemaakt door trainwiz, die we eerder in deze lijst ook al zagen langskomen met de mod Atom Bomb Baby. Deze gebruiker maakte een aantal jaar terug een populaire mod voor Skyrim waarbij alle draken werden vervangen door de Thomas stoomlocomotieven. Nu is Fallout 4 aan de beurt en deze mod zorgt ervoor dat verschillende voorwerpen en vijanden in Fallout 4 er uit komen te zien als Thomas The Tank Engine.
Zo worden alle Deathclaws, alle Vertibirds, een van de Flight Helmets, Liberty Prime, mini-nukes, MIRV launchers en rakketten veranderd in Thomas, wanneer je deze mod gebruikt. De mod is te downloaden via Nexusmods.
84409

2. Star Wars

De maand december stond helemaal in het teken van de nieuwste Star Wars film en daarom zagen we eind december deze Star Wars mod voor Fallout 4 verschijnen. Deze mod, genaamd Lightsaber Renew, verandert jouw personage in een echte Sith of Jedi. Je kan namelijk aan de slag met een lightsaber (aan jou de keuze welke kleur) en natuurlijk mogen de bijbehorende geluidseffecten niet ontbreken.
De mod is gemaakt door invalidfate en is te downloaden via Nexusmods. Bekijk de mod in actie in de video bovenaan de pagina!
84410

1. True Storms

True Storms verscheen in december online en groeide al snel uit tot de meest populaire Fallout 4 mod. Op dit moment is het nog steeds de meest populaire mod voor Fallout 4 op Nexusmods.
Deze mod past het weersysteem in de game aan, zodat het een stuk realistischer wordt. Dankzij True Storms zien stormen, orkanen, mist en alle andere weereffecten er een stuk overtuigender uit. Bovenaan de pagina kan je bekijken wat voor effect deze mod in-game heeft op Fallout 4.
True Storms is gemaakt door fadingsignal en is te downloaden via Nexusmods. De mod heeft zijn eerste plaats in deze top 5 Fallout 4 mods zeker verdiend, aangezien het al wekenlang de meest populaire mod is. True Storms heeft inmiddels al meer dan 350,000 downloads!
Dit is slechts een selectie van de vele toffe Fallout 4 mods die beschikbaar zijn. Fallout 4 is verkrijgbaar voor Xbox One, PS4 en PC. Benieuwd naar meer Fallout 4 mods? Toen Fallout 4 net uit was hebben we een overzicht gemaakt met 10 toffe mods!

Populair Nieuws