De top 20 leuke cadeaus voor hem in 2013

Article
door ana-nl
dinsdag, 03 december 2013 om 16:57
xgn google image
De goedheiligman is onlangs weer in Nederland aan wal gestapt en binnenkort verwachten we ook weer een bezoekje van de kerstman met zijn rendieren. Tijd dus om de top 20 leuke cadeaus op een rijtje te zetten die je aan je vriend, suikeroom, buurman of neefje kan schenken. Nu alleen nog de rijm produceren.

UE BOOM

De UE Boom, voluit Ultimate Ears Boom, is het ultieme cadeau als je een wireless Bluetooth speaker wilt schenken. Het apparaat werkt in combinatie met Android-toestellen, tablets, iPod en iPhones. Door de speaker te verbinden met een ander apparaat, creëer je een muziekspeler die jouw favoriete muziek streamt. De Boom kun je via een app op afstand besturen. Chill! Je moet er alleen wat voor neerleggen, namelijk 199 euro. Bedenk wel, hiervoor haal je wel een topspeaker met vijftien uur aan batterij in huis.
UE BOOM

Call of Duty: Ghosts

De nieuwe Call of Duty: Ghosts zag onlangs het levenslicht en werd door ons met een 8 beloond. Ditmaal ben je onderdeel van het team Ghosts en is het aan jou de taak om de vijand te verslaan in Zuid-Amerika. Speciaal voor jullie hebben we zelfs al de beste deals voor Call of Duty: Ghosts op een rijtje gezet. Er dient nog wel even gewaarschuwd te worden voor de aankoop. Dames, opgelet! Als je deze game voor vriendlief aanschaft, bedenk dan wel dat je hem een paar dagen kwijt bent.
Call of Duty: Ghosts

Pacific Rim

Films zijn ook altijd een mooi presentje, met als goed voorbeeld Pacific Rim. In deze actiefilm met een vleugje sci-fi en avontuur nemen een oud-piloot en een student het op tegen de Kaiju, een ras gigantische zeemonsters/aliens. Om dit klusje te klaren, gebruiken ze Jaegesr, gigantische robots. Aan onze twee helden de taak om de mensheid te redden van de ondergang. De film is zowel te koop op Blu-ray als DVD. Daarnaast kun je ook een schijfje in 3D aanschaffen, voor degenen die in het bezit zijn van een 3D-televisie thuis.
Pacific Rim

JBL koptelefoon

Een goede headphone laat een mannenhart sneller kloppen. De Synchros S700 van JBL is zo'n koptelefoon. Voor een prijs van 350 euro kun je 'm oppikken. Door de PureBass technologie, die in de koptelefoon is verwerkt, komt de bas goed en zwaar naar voren. Lekker voor de wat stevigere nummers!
JBL S700

Breaking Bad

In de verslavende serie Breaking Bad volgen we het leven van scheikundeleraar Walter White, die te horen heeft gekregen dat hij terminaal ziek is en niet meer lang zal leven. Om zijn gezin niet berooid achter te laten, schakelt hij oud-leerling Jesse in en samen storten ze zich in de drugswereld met het produceren van crystal meth. Breaking Bad eindigde dit jaar met een grand finale na vijf seizoenen. Ook wij waren dolenthousiast over de serie. Alle seizoenen zijn via Bol.com binnen te slepen.
Breaking Bad

Dexter

De serie Dexter stopte dit jaar na acht seizoenen. De laatste aflevering mag dan door sommigen als 'teleurstellend' worden bestempeld, het haalt het feit niet weg dat Dexter nog steeds het predikaat 'goede serie' draagt. De show draait om Dexter Morgan, een forensisch onderzoeker met een nogal lugubere vrijetijdsbesteding: Dexter is namelijk een seriemoordenaar, maar wel eentje met een regel; hij legt enkel mensen om die het 'verdienen'. Het laatste seizoen, wel geïmporteerd, is bij Bol.com te vinden, terwijl de andere seizoenen al een tijdje uit verkrijgbaar zijn in Nederland.
Dexter

Battlefield 4

Vind vriendlief Call of Duty niks aan, dan kun je hem altijd nog verrassen met Battlefield 4! Onlangs verscheen deze vette shooter, die door ons met een 8.5 werd bekroond. De beste Battlefield 4 deals hebben we ook even voor je op een rijtje gezet, helemaal makkelijk dus. Easy Peasy!

Ghosts Headset

Met de headset van Turtle Beach ben je voorzien van een Call of Duty: Ghosts tintje tijdens het gamen. De koptelefoon is in combinatie met de PS3, PS4, Xbox 360, Mac, PC en mobile gaming te gebruiken. Voor een prijs van 99,99 euro heb je headset zo op je hoofd zitten.
Turtle Beach headset

Microsoft Surface 2

Een tablet mag natuurlijk niet ontbreken in de top twintig cadeau's voor mannen. Het uitverkoren apparaat om in de rits cadeau's te komen is de Surface 2 van Microsoft, De prijs voor een Surface 2 begint bij 440 euro, waar je een tablet met 32GB opslag, een Tegra 4-cpu en 2GB RAM voor krijgt.
Microsoft Surface 2

The Walking Dead

Een serie waarin zombies over de wereld heersen. Met gruwelijke effecten weten de makers van The Walking Dead ziekelijke enkelbijters neer te zetten. In de serie wordt politieagent Rick Grimes wakker na een auto-ongeluk en tot zijn grote verbazing treft hij niemand aan in het ziekenhuis. Dat niet alleen, er is een epidemie uitgebroken die mensen doet veranderen in zombies, ook wel Walkers genoemd. Als hij zijn vrouw en zoontje niet kan vinden, start Rick de zoektocht naar zijn gezin. Seizoen éé tot en met drie zijn in verschillende (online) winkels te koop.
The Walking Dead

Elysium

De DVD en Blu-ray van Elysium verschijnt pas 13 december, maar dat maakt het een mooi presentje voor Kerstmis. De film speelt zich af in het jaar 2154. De mensheid heeft zich gesplist in twee groepen; de rijken, die op het ruimtestation Elysium wonen en de armen, die op de overbevolkte aarde bivakkeren. Max is de enige die voor gelijkheid kan zorgen tussen de twee groepen, en om dit te bewerkstelligen gaat hij op missie naar Elysium om ten strijde te trekken tegen Secretary Delacourt om zo zijn eigen leven en die van de rest op de aardbol florissanter te maken.
Elysium

Grand Theft Auto V

Het langverwachte nieuwe deel in de Grand Theft Auto reeks had een kostenplaatje van 200 miljoen euro, wat het ruimschoots terugverdiende in de eerste 24 uur nadat de lancering van het spel. Kruip in de huid van Franklin, Trevor en Michael en beleef een spannend verhaal in Los Santos. Ook van GTA V hebben we een mooi overzicht gemaakt met de beste deals.
Grand Theft Auto V

PlayStation 4

Na zeven jaar wachten en smachten zijn we eindelijk beloond met de komst van de next-gen consoles: de PlayStation 4 mag het spits afbijten. Sony's console is krachtiger en grafisch sterker dan zijn voorganger. Wij zijn er erg over te spreken over de PlayStation 4, mede door de DualSchock 4 controller die goddelijk in de hand ligt. Voor een bedrag van 399 euro kun je de PS4 van jou maken, al is hij grotendeels uitverkocht.
De PlayStation 4

Killzone: Shadow Fall

Bij een next-gen console hoort uiteraard ook een launchtitel, en dat is Killzone: Shadow Fall. Het is weer tijd om de Hellghast een kopje kleiner te maken in deze first-person shooter. De game, gemaakt door de Nederlandse studio Guerrilla Games, werd door ons met een 7,5 beloond.
Killzone: Shadow Fall

Sony MN 2 Smartwatch

Een smartwatch voor een prijs van 80 euro? Dat kan. Hiervoor krijg je een digitaal uurwerk, die inkomende oproepen en berichten in de gaten houdt die normaal op je smartphone binnenkomen. Daarnaast is het apparaat ook te gebruiken als MP3-speler. Handig!
Sony MN 2 Smartwatch

iPhone 5S

Een smartphone die kaken naar beneden doet vallen, is toch wel de iPhone 5S. Met zijn snelle A7-processor, vingerafdrukscanner en nieuwe camerafuncties, is de telefoon het toestel van het jaar. Voor een prijs van 699 euro met 16GB aan opslagruimte kun je hem binnenhengelen. Je hebt de keuze uit de kleuren zilver, spacegrijs of goud.

Now You See Me

In de film Now You See Me, haalt een groep goochelaars een onmogelijke truc uit. Tijdens de uitvoering van hun magische show overvallen ze virtueel op een ander werelddeel een bank in Parijs, om vervolgens de mensen uit het publiek te verwennen met een pak cash. Als de bank diezelfde dag ook daadwerkelijk beroofd is, duikt de FBI op de groep illusionisten met als doel om het viertal achter de tralies te toveren. Op internet is de DVD in een prijsklasse tussen de 13,50 euro en 18,00 euro (inclusief verzendkosten) op de kop te tikken. De Blu-ray variant is een tikkeltje duurder en verkrijgbaar vanaf 16,50 euro.
Now You See Me

Met iPhone bestuurbare Ferrari

Deze snelle jongen is te linken aan de iPhone 3 of 4, iPod Touch en iPad 1 en 2. Zodra dat gedaan is en de gratis app op je telefoon staat, kun je de Ferrari Enzo besturen via een van de bovengenoemde apparaten.
Racen met je Ferrari!

TomTom Multi Sporthorloge

Naast de bekende navigatiesystemen maakt TomTom ook sporthorloges. De Multi is er hier één van en is gericht op de sporten hardlopen, fietsen en zwemmen. Het apparaat houdt je prestaties bij en is daarvoor uitgerust met een hartslagmeter, candanssensor en hoogtemeter. Voor een prijs van 299 euro kun je het sportuurwerk binnenhalen.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Onze top twintig sluiten we af met de game Assassin's Creed IV: Black Flag. Deze is beschikbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC en niet te vergeten de PlayStation 4 en Xbox One. In de nieuwe Assassin's Creed trek je als kapitein met een stel piraten over de zonovergoten Caribiën in de vroege achttiende eeuw en probeer je iedereen die jouw missie naar ultieme rijkdom in de weg staat uit de weg te ruimen. Bij XGN waren we erg te spreken over de game en gaven hem dan ook een dikke 8,5. En om het jou wat makkelijker te maken, hebben we ook de beste deals voor jou op een rijtje gezet.

Populair Nieuws