De top 20 leuke cadeaus voor haar in 2013

  Sinterklaas bivakkeert alweer een tijdje in ons land en binnenkort verwachten we ook hoog bezoek van de kerstman en zijn rendieren. Tijd dus om de top 20 leuke cadeaus op een rijtje te zetten die je aan je vriendin, nichtje, oudtante en moeder kunt geven.

  Just Dance

  Een avondje waar ongetwijfeld veel gelachen wordt, is een avondje met het dansspel Just Dance. Deze is verkrijgbaar op de Wii, Wii U, Xbox 360, PlayStation 3 en binnenkort ook de next-gen consoles. Foute nummers als Gimme! Gimme! Gimme! van ABBA en Y.M.C.A van de Village People vliegen uit de speakers als je het spel speelt. Maar ach, proud to be fout! Je vriendin zal dan ook dansen van blijdschap als je haar trakteert op dit spel.

  Just Dance 2014

  Wii Fit

  Is je vriendin in het bezit van een Wii? Dan kun je haar Wii Fit cadeau doen. Deze kun je samen in een pakket met een Wii Balance Board cadeau doen. Hiermee kan je vriendin in de druilerige wintermaanden binnen aan haar sportoefeningen doen.

  Wii Fit

  Pretty Little Liars

  In Pretty Little Liars draait het om de vriendinnen Hanna, Aria, Spencer en Emily. Op het eerste oog vier populaire meiden met een doorsnee leventje. Maar zo doorsnee is dit jammer genoeg niet voor het viertal, aangezien de mysterieuze A het op hen gemunt heeft. A is op de hoogte van alle ins- en outs van de vier vriendinnen en schroomt niet om ze hiermee lastig te vallen. Alsof dat nog niet genoeg is, moeten de vier vriendinnen ook nog de moord op hun bestie Alison ontrafelen. En laat nou net uitgerekend deze A hier meer over afweten. Vooralsnog zijn alleen seizoen één en twee van Pretty Little Liars in Nederland te verkrijgen. Het allerlaatste seizoen laat dus nog even op zich wachten.

  Pretty Little Liars

  Safe Haven

  Als je niet in de bui bent om samen een tv-serie met je vriendin te kijken, daags na het vertrek van Sint Nicolaas, kun je altijd nog een film geven. Een film die zich hier uitstekend voor leent is Safe Haven. De film is een remake van het gelijknamige boek van Nicolas Sparks en gaat over de vluchtende Katie, die in een bus springt om een aan agent te ontkomen. Eenmaal uit het voertuig komt ze in een rustig gehucht terecht waar ze weduwnaar Alex en zijn twee kinderen leert kennen. Alles lijkt goed te gaan, totdat haar geheimen weer boven komen drijven.

  Safe Haven

  TomTom Multi Sporthorloge

  Een handig sporthorloge doet het ook altijd wel goed rond de feestdagen. Het TomTom Multi Sporthorloge is gemaakt voor de sporten hardlopen, fietsen en zwemmen. Dit apparaatje houd je prestaties bij en is uitgerust met een hartslagmeter, candanssensor en hoogtemeter. Voor een prijs van 299 euro kun je het sportuurwerk binnenhalen.

  Het TomTom Multi Sporthorloge

  Cameralens voor smartphone

  Foto's maken gebeurt veel met een smartphone en Sony springt hier op in met de DSC-QX10 lens. Deze kun je tegen de lens van je smartphone met NFC houden, waarmee het dan een wifi-verbinding maakt. Hierdoor krijg je de beschikking over de opties en bediening van de DSC-QX10 en kun je professioneel foto's maken met een 18.2-megapixel camera. Een perfect presentje voor de vriendin die van fotograferen houdt. Het kost je wel wat, met een prijs van 199,99 euro.

  DSC-QX10 lens

  Vampire Diaries

  In de serie Vampire Diaris vechten twee vampieren om het hart van een meisje. Als Elena de broers Stefan en Damon Salvatore ontmoet, wordt ze meegezogen in het bovennatuurlijke gedruis met dramatische gevolgen. De geimporteerde Amerikaanse versie van seizoen vier van de Vampire Diaries is al in Nederland te koop.

  Vampire Diaries

  iPhone 5S

  Apple heeft dit jaar een nieuwe kleur iPhone op de markt gebracht, eentje met een gouden randje. De iPhone 5S is naast dit royale kleurtje voorzien van een vingerafdrukscanner, verbeterde camerafuncties en snelle A7-chip. Een mooi toestel dus, die je kunt binnenslepen voor 699 euro. Voor dit bedrag krijg je een iPhone 5S met 16GB geheugen.

  De iPhone 5S

  Karaoke-game

  Als je vriendin niet zo van de danspasjes is, maar over een gouden keeltje beschikt (of niet) kun je haar een karaoke-game schenken. Er zijn verschillende series te koop, zoals SiNG Party voor de Wii U, Lips voor de Xbox 360 en Singstar voor de PS3, al zijn er nog meerdere titels in de omloop. Een vriendinnenavondje met trillende stembanden, vals gezang en schatergelach waarover nog lang wordt nagepraat. Dit zullen de gevolgen zijn van dit cadeau, dus mannen: wees voorbereid!

  Een avondje karaoke

  About Time

  De film About Time is een rom-kom met een tijdreiselement. In de film krijgt Tim van zijn vader te horen dat hij over een speciale gave beschikt. Wanneer hij Mary tegen het lijf loopt, besluit hij zijn gave te gebruiken om haar voor zich te winnen, wat niet zo makkelijk gebeurt.

  About Time

  Cookoo smartwatch

  De Cookoo watch lijkt op het eerste oog op een normaal horloge, maar het kan meer dan de tijd aangeven. Door via Bluetooth verbinding te maken met een smartphone krijgt het inkomende berichten en oproepen van je telefoon binnen. Het apparaat is te koppelen aan de iPhone 4S en 5, de iPad 3 en 4, iPod Touch en Android-apparaten die uitgerust zijn met Bluetooth 4.0 en Android 4.2 Jelly Bean. Voor een bedrag van 89,99 euro kun je een smartwatch voor je vriendin aanschaffen en romantisch om haar pols schuiven.

  Cookoo Smartwatch

  Sims 3

  Het principe van de Sims is iedereen bekend: creëer een sim en help hem als oppergod zijn leven te leiden. Is je wederhelft al in het bezit van de Sims? Dan kun je haar een van de vele uitbreidingen schenken, zoals Sims 3: Vooruit in de Tijd of Sims 3: Drakenvallei.

  De Sims

  Intouchables

  De Franse film Intouchables is al een tijdje uit, maar dat maakt het geen minder goed cadeau om te geven. In de film volgen we het duo Driss en Phillipe. Laatstgenoemde zit in de rolstoel en is op zoek naar een verzorger. Driss is op zijn beurt op zoek naar een baan, en moet noodgedwongen solliciteren om zijn uitkering te behouden. Wat Driss niet had verwacht gebeurd: hij wordt aangenomen door Phillipe. Een opmerkelijke vriendschap tussen de twee mannen ontstaat met komische en hartverwarmende momenten tot gevolg.

  Intouchables

  Once Upon A Time

  De serie Once Upon A Time vertelt sprookjes op een totaal andere manier zoals we ze kennen van vroeger. Hoofdpersoon Emma Swan krijgt op haar 28e verjaardag bezoek van Henry, haar zoon die ze tien jaar eerder afstond voor adoptie. Ze brengt hem terug naar zijn woonplaats Storybrooke, een klein stadje met een vloek. Henry blijft volhouden dat de bewoners van Storybrooke sprookjesfiguren zijn, maar dat ze vervloekt zijn om dit te vergeten. Emma veegt zijn bewering eerst van tafel, totdat er dingen gebeuren die ze niet kan verklaren en waar ze een grote rol in speelt. Seizoen één en twee van de serie zijn in Nederland verkrijgbaar.

  Once Upon A Time

  In-ear oortjes voor sporten

  Is je vriendin sportief en nog niet in het bezit van een goed stel oortjes? Dan is het een goed idee om haar de MX 685 SPORTS in-ear van SennHeiser te geven. De oortjes zijn zweet- en waterbestendig en zijn onder meer goed te gebruiken in combinatie met een MP3-speler, iPad en iPhone. Voor een prijs van 32,99 euro kun je de oortjes via Bol.com binnenhengelen.

  MX 685 Sports in-ear oortjes

  Friends

  Friends is zo'n serie met een onbeperkte houdbaarheidsdatum. Bijna tien jaar nadat de vrienden Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe afscheid hebben genomen van de televisie, werken de in totaal 236 afleveringen nog steeds op de lachspieren. Alle tien de seizoenen zitten in de complete set genaamd, The Anniversary Collector's Edition. Verwacht ook vele extra's met deze set!

  Friends

  iPad Mini 2

  Een ander presentje uit de Apple-stal waarmee je je wederhelft kunt verrassen, is de iPad Mini 2. Deze is eveneens uitgerust met de A7-processor, die ook in de iPhone 5S is te vinden, en heeft daarnaast een retinascherm en 5-megapixel camera. Het instapmodel met 16GB opslagruimte en wifi kost 389 euro. Je kunt ook nog gaan voor de vorige iPad Mini met 16GB geheugen en wi-fi. Deze is verkrijgbaar voor 289 euro.

  iPad Mini 2

  Alles is Familie

  De film Alles is familie draait om de Familie Rover, een oer-Hollandse familie van wie ieder op een ander punt in zijn leven is beland. Winnie wil een kindje, terwijl haar man Rutmer op zoek is naar het ideale liedje. Zijn broer Charlie gaat flierefluitend door het leven en ondertussen worstelt zwager Dick zich door het leven heen, na het verlies van zijn vrouw. En dan liggen de ouders van haar ook nog in scheiding. Kortom een familiefilm met een lach en een traan voor een avondje bankhangen.

  Alles is Familie

  iPod Shuffle

  De iPod Shuffle is een MP3-spelertje die nog kleiner is dan het standaard zakformaat. Je kunt hem met het clipje simpel vastmaken aan je kleding. De Shuffle heeft ruimte voor 2GB muziek en kan deze vijftien uur lang afspelen. Daarnaast is het apparaatje in meerdere kleuren beschikbaar. De lievingskleur van de dame waaraan je hem cadeau doet zit er dus vast tussen.

  iPod Shuffle

  Professor Layton en de Erfenis van Azran

  Professor Layton en de Erfenis van Azran is een puzzel/avonturen spel voor de Nintendo 3DS. In de game reizen Professor Layton, zijn assistente Emmy en zijn leerling Luke af naar de ondergesneeuwde stad Snowrassa om een levende mummy te onderzoeken. In de stad aangekomen, ontmoeten ze het ingevroren meisje Aurora. Na haar ontdooit te hebben, komen ze er achter dat Aurora haar geheugen kwijt is. Het avontuur begint met een rondreis rond de aardbol om de waarheid achter Azran te ontrafelen. Wij waren zeker over de game te spreken en gaven hem een dikke 8.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.