Let's Play: Warcraft III Reforged met Endboss Reviews

Article
dinsdag, 04 februari 2020 om 15:13
warcraft iii reforged headerf1580825333
Jullie kennen Endboss Reviews natuurlijk al van het Nieuwsalarm hier op XGN.nl en natuurlijk zijn Let's Play-serie. Hij is terug met een nieuwe aflevering waarin gaat hij aan de slag met een nieuwe game en hij zijn ongezouten mening geeft. Deze week duikt hij in het nostalgische slagveld op met Warcraft III Reforged.
In deze toffe videorubriek gaat Endboss aan de slag met een nieuwe game. Hij laat daarin gameplay zien, bespreekt wat voor game het is en aan het einde schroomt hij natuurlijk niet om zijn mening te delen over de titel. Inclusief een handig overzicht van de plus- en minpunten van de game.
Deze week gaat Endboss weer het klassieke slagveld van Warcraft III op, maar wel in het vernieuwde Reforged. In de RTS neem je één van de rassen onder jouw hoede en moet je het opnemen tegen de Horde of de manschappen van The Alliance. Dat doe je niet alleen in meerdere singleplayer-campagnes, maar ook in uitgebreide multiplayer-modi. Kan deze remaster onze Endboss bekoren? Check het in onderstaande video!