Left 4 Dead 2 - Steam Sale Tip Van De Dag

  Het einde van het jaar betekent voor PC-gamers de portemonnee flink open trekken met mooie aanbiedingen op Steam. Elke 12 uur wordt er zomaar van alles in de uitverkoop gedaan. Maar wat moet jij kopen? Sowieso is Left 4 Dead 2 vandaag dé Steam Sale Tip!

  Left 4 Dead 2 is dus in de aanbieding vandaag op Steam, de zombiegame is nu aan te schaffen voor 4,99 euro, een korting van 15 eurootjes! De zombie survival stamt uit 2009, maar dat mag de pret niet drukken. De sfeer is enorm goed, de vijanden zijn te ziek voor woorden en de vier speler co-op is om van te genieten. Een must have voor je collectie dus!

  Mocht je nou wél willen knallen, maar liever nazi's afknallen in plaats van zombies, dan kun je beter Wolfenstein The New Order kopen. Die game kost vandaag 16,99 euro. Verder is The Stanley Parable ook een pareltje en is BattleBlock Theater als co-op zeker geen miskoop.

  Left 4 Dead 2 - Steam Sale Tip

  Kun je maar één titel kopen vandaag, ga dan dus voor Left 4 Dead 2. Wat deze game nóg toffer maakt dan het eerste deel is dat de enge gillende heks rondloopt. Super lachen! Onze Left 4 Dead 2 review kun je even nalezen, we beoordeelden de game in ieder geval met een dikke 8,5. In de review staat onder meer het volgende:

  "Het feit dat je voor je eigen ontsnapping moet zorgen en de toevoeging van de nieuwe modi is natuurlijk ook een goede zaak. Wij blijven met deze game dus nog wel een tijdje rennen voor de zombies."

  De deals van vandaag lopen tot 19:00, dus sla snel je slag op Steam!

  BattleBlock Theater

  Verkijgbaar vanaf 3 april 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.