PSN offline na DDoS-aanval - en dan?

  Stel nou dat je dagen lang hard gewerkt hebt en opeens denk je: 'Als het kerst is kan ik ein-de-lijk lekker gamen!' Een potje online bijvoorbeeld. Shit, en dan opeens is er een DDoS-aanval. Bam, PSN en Xbox Live offline. En dan? We vroegen het de redactie!

  Laura

  Ik dacht met kerst even lekker te gaan gamen, maar toen ik m'n Xbox aanzette kwam ik er snel achter dat dit niet ging gebeuren. Ik had namelijk ook last van de ddos-aanval, dus gamen zat er niet in. Toen moest ik dus wat anders verzinnen. Wat valt er nu, behalve eten, nog meer te doen op kerst? Juist. De DVD's van Home Alone 1 en 2 gingen er in, en zo kwam ik de kerst wel door.

  Michael

  Ik heb de eerste kerstdag wat willen kopen in de PS Store, maar dit lukte helaas niet aangezien ik helemaal niet in de store kwam. Na wat pogingen om online te komen, heb ik de PS3 maar uitgezet, aangezien we graag wat met familie wilde spelen en ik niet echt van die games op de PS3 heb. Jammer en dus dankzij Lizard Squad geen games spelen met kerst voor mij en familie.

  Theo

  Ik had er inderdaad ook last van. Die vreselijke hagedissemensen van de Lizard Squad. Ik had bijna mijn Spidermanpak uit de kast gehaald om ze te grazen te nemen (waar ik hier verder niets over mag zeggen, geheime identiteit enzo) toen PlayStation Network en mijn kerstclipjes uitschakelden.

  Om de rust, de gezelligheid, de geest van het kerstfeest en natuurlijk de gourmet leuk te houden heb ik gewoon muziek opgezet via een ander medium. Ik was wel even bang dat mijn gourmetstel ook gehackt zou worden, maar die had gelukkig geen internetverbinding. Stel je voor dat je een 'error 404, vlees niet gevonden' op je bordje krijgt...verschrikkelijk!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.