LittleBigPlanet 3 nieuwe karakters - Wie zijn Oddsock, Toggle, Swoop en Newton?

Article
woensdag, 26 november 2014 om 17:49
xgn google image
LittleBigPlanet 3 doet het dit keer anders dan zijn voorgangers. Je hebt in LittleBigPlanet 3 de mogelijkheid om met vier karakters de game te spelen en hebt in verschillende levels ook weer verschillende karakters nodig.

Sackboy keert terug met zijn nieuwe vriendjes

Sackboy is al sinds de eerste LittleBigPlanet een hoofdrolspeler in de LittleBigPlanet-franchise. Het kleine gehaakte poppetje is aardig bekend en is er al in allerlei varianten geweest. Door de verschillende outfits die hij al aan heeft kunnen trekken is hij al erg vaak gepersonaliseerd.
Het wollige bruin geverfde mannetje keert ook in LittleBigPlanet 3 weer terug met allerlei nieuwe power-ups, waaronder de Pompinator, de Teleporteerbal en de Haakhoed. Naast deze nieuwe power-ups heeft hij ook nog een nieuwe klimvaardigheid waarmee hij zijn tegenstanders te snel af is. Met Sackboy is er geen saai moment meer in de game.
62682 2

Oddsock - het snelle hondje in LittleBigPlanet 3

Oddsock is een kruising tussen verschillende wezens in LittleBigPlanet 3 en is een beetje op een hond-achtig type. Hij is zo gemaakt dat hij een unieke speler is in de LittleBigPlanet 3-omgeving. Hij is erg snel en heeft een uniek vermogen om op muren te springen en over verticale platformen naar beneden te glijden. Dit zorgt ervoor dat Oddsock een snelle speler is en zich vliegensvlug door de wereld van Bunkum kan bewegen.
62683 2

Toggle - twee characters en overal in te zetten

Met Toggle krijg je twee personages voor de prijs van één. De grote Toggle is zwaar en hij kan hendels, knoppen en platformen omlaag drukken. Spierballen heeft de grote Toggle ook, hij kan namelijk door voorwerpen breken waar andere personages niet doorheen kunnen. Kleine Toggle is juist het tegenovergestelde. Hij is snel en hij kan zich door kleine passages wurmen. Misschien is hij ook wel de nieuwe messiah, want Kleine Toggle kan ook over water heen rennen!
62684 2

Swoop - het vogeltje wat overal doorheen vliegt

Swoop is een vogel, wat betekent dat dit personage grotere hoogtes kan bereiken dan welk ander personage dan ook. Met zijn klauwen kan hij ook voorwerpen pakken, ze ergens anders naartoe dragen en moeilijke puzzels oplossen. Soms moet je zo snel als Roadrunner zijn en racen tegen de klok!
62685 2

Newton - de badass slechterik van LittleBigPlanet 3

Newton, met zijn kop als een opgeblazen gloeilamp is de slechterik in LittleBigPlanet 3. In het begin lijkt hij aardig, maar het blijkt al snel anders te zijn. Sackboy en zijn vrienden moeten Newton en zijn drie Titanen verslaan en Bunkum redden!