Prijsvraag - WIN The Expendables 3 op DVD of Blu-ray

Article
woensdag, 26 november 2014 om 16:42
xgn google image
Kreeg jij maar geen genoeg van The Expendables 1 en 2 en wil je wederom oude veteranen flink kont zien schoppen? Dan heb je geluk, want bij ons kun je maar liefst drie keer The Expendables 3 winnen! Je bepaalt zelf of dat een DVD of Blu-ray wordt.
In samenwerking met Entertainment One Benelux geven we drie keer The Expendables 3 weg (DVD of Blu-ray naar keuze). En wie wil nou niet lekker genieten van deze film met oud helden zoals Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger?
The Expendables 3

Expendables 3 bomvol helden

Barney (Stallone), Christmas (Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Gibson), die jaren geleden samen met Barney The Expendables oprichtte. Stonebanks werd vervolgens een meedogenloze wapenhandelaar en iemand die Barney gedwongen was om te vermoorden. Stonebanks, die de dood ooit al eens in de ogen gezien heeft, heeft nu als missie om The Expendables uit te schakelen, maar Barney heeft andere plannen.
Met onze Expandables 3 <a href=prijsvraag maak je kans op de DVD of de Blu-ray." class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201411/the-expandables-3-prijsvraag.jpg" />

Hoe win ik?

Klinkt goed, of niet? Dan kun je vanaf nu meedoen met onze prijsvraag om de film (Blu-ray of DVD) binnen te slepen. Maar ho, dat gaat niet zomaar. Om kans te maken moet je antwoord geven op de volgende vraag:
'Welke legendarische gameheld zie jij wel tussen The Expendables staan en waarom?'
Motiveer je antwoord en stuur die samen met je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Vermeld ook even of je de Blu-ray of de DVD wilt ontvangen. Wel zo handig.
Succes!