LawBreakers Alpha - Pak hier je gratis key!

  De nieuwe shooter LawBreakers moet later dit jaar uitkomen op de PC. Maar de LawBreakers alpha tests zijn al even bezig. Wil je ook meedoen? Pak dan hier je LawBreakers alpha key!

  LawBreakers is een nieuwe shooter voor de PC, bedacht door Cliff Bleszinski, onder andere bekend van Gears of War. De game is nog niet uit, maar ontwikkelaar Boss Key is druk bezig met de alpha tests.

  Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen bij de lancering worden er enkele grote tests gehouden. De nieuwe LawBreakers alpha test vindt dit weekend plaats. Deze is niet voor iedereen toegankelijk, want je moet wel een uitnodiging hebben. En die kun je hier via XGN.nl krijgen.

  Doe mee met de LawBreakers alpha

  XGN.nl geeft namelijk maar liefst 500 LawBreakers alpha keys weg. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is in te loggen op de website - via de login knop bovenin de pagina - en hieronder je alpha key te pakken. Kopieer deze vervolgens gelijk, zodat je hem niet kwijtraakt!

  Met de key kun je de LawBreakers alpha downloaden via Steam. Dit doe je door Steam op te starten en in het menu 'Activeer een game op Steam' te kiezen. Vervolgens plak je daar de code en kan de download beginnen.

  De LawBreakers alpha vindt dit weekend plaats. Om precies te zijn start deze op zaterdag 6 augustus om 22:00. Vervolgens kun je tot maandag 8 augustus om 3:00 de alpha spelen. Pak hieronder je key en doe dit weekend mee!

  Wij waren in onze preview erg enthousiast over LawBreakers. Onze recente hands-on met de game kun je lezen in de LawBreakers preview. Daarin vielen vooral de soepele gameplay en de toffe game modi op, welke deze titel tot een hele goede multiplayer shooter kunnen maken.

  Pak hier je LawBreakers alpha key op XGN.nl

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.