Laatste kans: WIN een AOC gaming monitor met NVIDIA G-SYNC

Article
dinsdag, 04 november 2014 om 17:53
xgn google image
Ben jij een PC-gamer? Ben jij dringend toe aan een nieuwe monitor? En moet deze geoptimaliseerd zijn voor gamen? Lees dan gauw verder, want wij geven de hele dikke AOC gaming monitor G2460PG met NVIDIA G-SYNC weg!
XGN geeft in samenwerking met AOC een AOC G2460PG gaming monitor t.w.v. € 419,-- met NVIDIA G-SYNC tech aan één ontzettend gelukkige winnaar.
AOC G2460PG

AOC gaming monitor G2460PG is gamen op hoger niveau

De AOC G2460PG is de nieuwste monitor van AOC, en is geheel geoptimaliseerd voor gamen, dankzij de geïntegreerde NVIDIA G-SYNC-technologie. De monitor is verkrijgbaar in één grootte, 24 inch (64 cm), en heeft als adviesprijs € 419,--. De AOC G2460PG ligt sinds juli in de Nederlandse winkels. De monitor heeft de volgende technische specificaties:
  • Full HD-breedbeeld-TN- paneel
  • Een verversingssnelheid van 144 Hz
  • 1 miliseconde reactietijd
  • DisplayPort-input
  • 1920 x 1080 Full HD-resolutie
  • Helderheid van 350 cd/cm²
  • Ingebouwde USB 3.0 en 2.0-poorten
Al deze eigenschappen gecombineerd met de NVIDIA G-SYNC-module zorgen voor de optimale gaming-ervaring. Dankzij deze module zegt de monitor namelijk gedag tegen stuttering en tearing in het beeld. Daarnaast heeft de monitor Ultra Low Motion Blur en is de monitor NVIDIA 3D Vision Ready, zodat je ook nog eens zonder wazigheid in full 3D kunt gamen.

Hoe win je deze ultieme game monitor?

Heel simpel; er zijn twee verschillende manieren om mee te doen aan deze prijsvraag die hieronder worden uitgelegd. De prijsvraag sluit 5 november om 18:00 uur.
Via Twitter:
Via Twitter kun je mee doen door op een originele manier aan te geven wat de AOC G2460PG gaming monitor voor jou als gamer kan betekenen! Zorg wel even dat @AOC_Gaming mentioned en één van de volgende hashtags gebruikt: #G-SYNC of #XGN.
Via Facebook:
Via Facebook kun je mee doen door onderstaande stappen te doorlopen, het kost slechts enkele seconden!