Kom in een zomerse sfeer met deze Nintendo Switch Games

Article
zaterdag, 04 juli 2020 om 13:00
go vacationf1593078794
De zomer is officieel begonnen en om helemaal in een zomerse sfeer te komen kun je een aantal zomerse Nintendo Switch Games spelen. Dit zijn de beste zomerse games voor de Nintendo Switch.

Go Vacation

Met het spel Go Vacation ga je op vakantie naar het eiland Kawawii. Samen met je vrienden en familie kun je op het eiland genieten van meer dan 50 verschillende activiteiten. Op het eiland kun je allerlei sporten spelen zoals surfen, skateboarden, paardrijden, tennis, beachvolleybal, duiken en vissen. Er valt dus genoeg te beleven op het eiland.
Op het eiland kun je vier verschillende resorts bezoeken: Het strandresort, het cityresort, het sneeuwresort en het bergresort Elk resort heeft weer andere activiteiten die je kunt doen. Je kunt met maximaal vier mensen het spel spelen. Je poppetje kun je omkleden met de outfits die je verzamelt en samen kunt stellen.
animal crossing new horizonsf1620384280

Animal Crossing: New Horizons

In Animal Crossing kun je op je eigen eiland je eigen stad maken. Je kunt doen wat je zelf wilt. Je kunt ervoor kiezen om bruggen of huizen te bouwen of je kan ook gewoon op je gemak gaan vissen. Alles wat je verzamelt zoals vissen, insecten, fossielen en schilderijen kun je doneren aan het museum op je eiland. Zo kan je alles terugzien van wat je op je eiland hebt gevonden.
Om het nog meer zomers te maken heeft Nintendo voor alle Animal Crossing fans een nieuwe update klaarliggen. Binnenkort kun je namelijk zwemmen in Animal Crossing: New Horizons. Je kan bijvoorbeeld duiken en voorwerpen uit de zee verzamelen zoals zeesterren. Die kan je weer doneren aan je museum.
super mario odysseyf1635168196

Super Mario Odyssey

In Super Mario Odyssey kun je samen met Mario op avontuur over de hele wereld. Jouw taak is om manen te verzamelen voor je luchtschip, de Odyssey. En het is natuurlijk ook jouw taak als Mario om prinses Peach te redden van Browser die trouwplannen heeft met Peach.
Deze game is anders dan andere Super Mario games. Super Mario Odyssey is namelijk één van de eerste sandbox spellen met Super Mario. Je reis als Mario gaat in deze game iets verder dan het Mushroom Kingdom. Je kunt parcours afleggen in de drukke stad, in de woestijn of op het strand. Mario heeft in deze game ook nieuwe moves erbij gekregen zoals cap throw, cap jump en capture.
lonely mountains downhillf1593079468

Lonely Mountains: Downhill

In de game Lonely Mountains: Downhill kun je je even van iedereen afzonderen en alleen met je bike door de bergen fietsen. Midden in de wildernis rij je langs wilde rivieren, bospaden en steile kloven. Het enige wat je hoeft te doen is proberen niet te crashen en veilig aan te komen bij de top van de vallei.
Tijdens het racen kun je allerlei stunts uitproberen zoals van rotsblok naar rotsblok springen, glijden over modderige paden en sprinten over diepe afgronden. Je kunt ervoor kiezen om naar de finish te racen, maar je kan ook je eigen route bepalen. Tussendoor kun je je bike aanpassen en nieuwe outfits scoren die je hebt verdiend door het racen.
abzuf1590419020

ABZÛ

In de game ABZÛ neem je niet even zomaar een duik in de zee. Je beleeft een bijzonder onderwateravontuur waarbij je allerlei kleur en leven ontdekt. In de diepe zee kun je tot wel honderd plant-en diersoorten ontdekken die gebaseerd zijn op bestaande dieren en planten.
Naast het ontdekken van leven in de oceaan kom je tijdens je duik veel te weten over aquatische ecosystemen die zich bevinden in de meest bijzondere zeeomgevingen. Ook kun je oude geheimen onthullen die verscholen zitten in het hart van de oceaan. Maar je moet af en toe wel oppassen voor gevaar onderwater. ABZÛ wordt ook wel de oceaan der wijsheid genoemd. AB staat namelijk voor water en ZÛ staat voor weten.
the legend of zelda breath of the wildf1590418827

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

In The Legend of Zelda: Breath of the Wild word je als Link wakker na honderd jaar slapen. Je herinnert je niks meer en moet een land ontdekken dat vol gevaar zit. Je moet erachter komen wat er is gebeurd en je zal onderweg voorraden moeten verzamelen om te kunnen overleven.
Er valt een enorm land te verkennen vol met hoge bergtoppen en torens die je kunt beklimmen. Om lange afstanden te leggen kun je gebruik maken van je paard en als je rivieren wilt oversteken bouw je je eigen vlotten. Onderweg kun je van alles tegenkomen. Je kunt jagen op wilde dieren maar er kan ook opeens uit het niets een vijand opduiken tegen wie je het moet opnemen. Je moet overal op voorbereid zijn om te kunnen overleven, maar je moet ook naar antwoorden zoeken om je lot te bepalen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties