Beste bioscoopfilm releases van december 2019 - Nog even flink knallen

  We sluiten nog even het jaar af met een paar beste bioscoopreleases om in de koude decembermaand te gaan kijken. Neem een dekentje mee naar de bioscoop of trek een lekkere warme jas aan, en kijk deze toffe films.

  Universal Pictures International

  The Addams Family (4 december)

  Het verhaal van The Addams Family is al jarenoud. Nu keert het terug als een familiefilm in de allereerste animatiefilm rondom deze dolwaze griezelfamilie. Met The Adams Family ga je op avontuur met misschien wel het mafste gezin dat er op deze aardbodem rondloopt.

  In dit fictieve huishouden, gebaseerd op de cartoons van Charles Addems, volgen we Wednesdag, Pugsley, oom Fester en Grootmoeder. Ook hebben we nog butler Lurch en een bijzonder huisdier, Aristotle, wat een enorme octopus is. De Addams Family vormen een parodie op het gemiddelde Amerikaanse gezin. Met de nodige knipoogjes wordt de spot gedreven met een verhaal dat in eerdere films en als theatervoorstelling al vele mensen heeft mogen vermaken.

  Sony Pictures Releasing (via Universal)

  Jumani: The Next Level (5 december)

  Deze maand is er een ook film in de bioscoop met daarin een enorme lading aan bekende namen. Denk bijvoorbeeld niemand minder dan The Rock, oftewel, Dwayne Johnson, aangevuld door Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas. Opnieuw nemen ze ons mee in Jumani: The Next Level.

  In de film zien we hoe de Jumani-spelers terugkeren om een vriend te redden. Ze komen in een bijzonder spel vast te zitten, waarbij ze een heleboel gevaren tegenkomen die hen beletten er ooit nog uit te komen. Wil je nog meer bekende namen horen? Dit keer zijn er ook nieuwe rollen voor onder andere Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

  Dutch FilmWorks

  Project Gio (5 december)

  Herinner jij je Project X nog? Gio Latooy gaat dit eventjes fijntjes overdoen voor nog een film gebaseerd rondom een erg populaire YouTuber. Gio treedt met deze film in de voetsporen van Dylan Haegens. Deze YouTuber bracht eerder ook al een succesvolle bioscoopfilm uit.

  Het belooft een komische film te worden. Gio wordt alleen thuisgelaten en voelt zich daarom genoodzaakt om een vet ziek feest te organiseren. Maar natuurlijk loopt dat compleet uit de hand. Gio moet van alles uit de kast trekken om het huis te herstellen, zonder dat zijn ouders Marcel en Louise Latooy hem door zullen hebben. Zullen de ouders iets merken?

  WW Entertainment

  Huisvrouwen bestaan niet 2 (12 december)

  Wanneer je uitkijkt naar een typisch Nederlandse film dan kan Huisvrouwen bestaan niet 2 iets voor jou zijn. De film is niet voor iedereen weggelegd, maar als je van een Nederlandse komedie houdt (eentje waarin veel bekende namen voorkomen en de nodige flauwe grappen vallen), dan zit je goed.

  Drie vrouwen worstelen in deze film met het moederschap. Ze zijn niet al te beste moeders en hebben allemaal hun eigen problemen. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, die zoeken naar antwoorden op levensvragen.

  RTL

  Expeditie Robinson finale (15 december)

  Toegeven, het is geen film. Vet, dat kan het wel zijn! De finale van Expeditie Robinson wordt namelijk bij een heleboel bioscopen uitgezonden op 15 december. Tijdens dit moment kun jij met een bak popcorn en een frisdrank in de hand meemaken wie nu een echte Robinson is.

  Ben jij niet helemaal bij wat er dit seizoen is gebeurd? Dat geeft niet. Op XGN.nl praten we je wekelijks bij over Expeditie Robinson. Zo publiceren we per aflevering een recap die je meer vertelt over de proeven, uitkomsten en de spannende eilandraden. Zo krijg je indruk wat de finale gaat brengen.

  The Walt Disney Company Benelux

  Star Wars: The Rise of Skywalker (18 december)

  We sluiten deze rubriek af met Star Wars: The Rise of Skywalker. Dit is echt een film die niet mag missen tussen de filmlijst van de ware Star Wars-fan. Dit wordt namelijk de afsluiter van alweer de derde trilogie in de serie.

  Opnieuw gaan we naar een galaxy far, far away om te zien hoe Star Wars-avontuur verder gaat. Nieuwe legendes worden geboren en opnieuw wordt de strijd voorgezet. Voor de laatste keer wordt er heftig gevochten voor vrijgeid. Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams ljken je op een ware Star Wars-afsluiter te willen trakteren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.