Kirby Star Allies DLC Overzicht - Nieuwe Dream Friends!

  Kirby heeft de afgelopen 25 jaar ontzettend veel vrienden (en vijanden) gemaakt tijdens zijn avonturen in Dream Land. In Kirby Star Allies schieten deze de kleine roze held al te hulp, maar vanaf 27 juli zullen daar nog drie bekende gezichten bijkomen!

  Vlak voor de release van Kirby Star Allies terug in maart maakte Nintendo bekend dat Kirby Star Allies nog uitgebreid zal worden met gratis DLC. Deze DLC bestaat uit de Dream Friends, nieuwe speelbare personages gebaseerd op bekende koppen uit de Kirby spelseries.

  Al eerder waren Bandanda Waddle Dee, Meta Knight en King Dedede te ontgrendelen in het spel zelf. Later diezelfde maand werden spelers beloond met dierenvriendjes trio Rick, Kine & Coo, de achterbakse Marx en de knotsgekke Gooey.

  Deze personages kunnen opgeroepen worden tijdens het hoofdavontuur om Kirby een handje te helpen, maar ook zelf op pad gaan in de later te ontgrendelen Guest Star Star Allies Go! modus. Hierin zijn de levels lichtelijk aangepast om beter bij de speelstijl van het gekozen personage te passen.

  Vanaf 27 juli zal Kirby Star Allies weer drie nieuwe Dream Friends rijker worden, namelijk Daroach, Dark Meta Knight en het duo Adeline & Ribbon. Wij lichten de nieuwe Dream Friends voor je uit op de volgende pagina's.

  Daroach

  Daroach, de sluwe baas van de Squeak Squad, zal voor het eerst sinds Kirby Mouse Attack uit (en een kleine cameo in Kirby Mass Attack) debuteren in 3D.

  Daroach kan als Dream Friend zo'n beetje elke aanval uitvoeren die hij op Kirby richten in Kirby Mouse Attack. Tijdens sommige aanvallen roept hij zelfs verschillende leden van de Squeak Squad op om te helpen!

  Dark Meta Knight

  Toen Meta Knight tijdens Game Boy Advance klassieker Kirby & the Amazing Mirror een poging deed om Dream Land te beschermen van het kwaad uit de spiegel wereld, creërde hij per ongeluk een duistere doppelganger genaamd Dark Meta Knight.

  Deze kwade variant van Meta Knight is genadeloos en maakt zowel gebruik van zijn zwaard als van z'n spiegelkrachten om aanvallen te reflecteren. Daarnaast kan Dark Meta Knight gigantische zwaarden uit de grond trekken om vijanden te spietsen, een aanval waar hij eerder in Kirby Triple Deluxe al gebruik van maakte.

  Waarom Dark Meta Knight opeens de strijdbijl heeft begraven om KIrby & Meta Knight te helpen weten wij niet precies, maar we zijn blij dat hij van de partij is!

  Adeline & Ribbon

  Na jarenlang absent te zijn van Kirby's avonturen duiken de creatieve Adeline en schattige Ribbon weer eens op! Adeline staat bekend om haar schildertalent en in Kirby Star Allies komen haar schilderijen letterlijk tot leven om vijanden aan te vallen! Zo kan Adeline zelfs een levensechte Kracko opwekken om op te rijden.

  Maar waar is Adeline zonder haar Kirby 64 the Crystal Shards maatje Ribbon? Deze schiet Adeline te hulp door haar te dragen tijdens het vliegen. Er zullen zelfs levels gebaseerd op Kirby 64 the Crystal Shards worden toegevoegd voor de twee meisjes om te spelen.

  Heb jij nu al weer zin om Kirby Star Allies op te starten? Dat komt goed uit, want de nieuwe Dream Friends arriveren 27 juli door middel van een gratis update. Kirby Star Allies nog nooit gespeeld? Koop het spel dan nu én red Dream Land van ondergang door de kracht van vriendschap. Wij gaven het spel terug in maart een 8.0!

  Kirby Star Allies

  Verkijgbaar vanaf 16 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.