Kingdom Hearts 3 Keyblades - De vijf tofste wapens om de Heartless mee te verslaan

  Sommige wapens zijn niet anders te omschrijven dan iconisch. Denk bijvoorbeeld aan het Buster Sword uit Final Fantasy VII, het Energy Sword uit Halo of de Keyblade uit de Kingdom Hearts-reeks. Dit laatste wapen kent vele verschillende vormen en ook in Kingdom Hearts 3 zijn er weer allerlei varianten te vinden. Dit zijn de vijf tofste Kingdom Hearts 3 Keyblades!

  5. Kingdom Key

  De Kingdom Key heeft misschien niet het meest toffe design, maar is wel zonder twijfel de meest iconische Keyblade. Het is namelijk de eerste Keyblade die wij ooit in de langlopende Kingdom Hearts-reeks te zien kregen. De Kingdom Key is hiermee de originele Keyblade in haar meest pure vorm. Deze reusachtige sleutel heeft er eigenhandig voor gezorgd dat Keyblades wereldwijd een legendarische status hebben bereikt onder gamers.

  Zoals gebruikelijk is in de Kingdom Hearts-reeks, neemt Sora ook in Kingdom Hearts 3 de Kingdom Key weer in handen. Gedurende het derde grote avontuur van Sora, Donald en Goofy zal de Kingdom Key weer nieuwe vormen kunnen aannemen door middel van verschillende keychains. Dit is dan ook waarom de Kingdom Key niet mag ontbreken tussen de vijf tofste Kingdom Hearts 3 Keyblades!

  4. Favorite Deputy

  Na het uitspelen van de Toy Story-wereld in Kingdom Hearts 3 heb je het themanummer You've got a friend in me nog zeker drie dagen in je hoofd, maar stiekem is dat helemaal niet zo erg. Er is namelijk niets fijner dan jezelf flink onder te dompelen in nostalgie. Ook de Favorite Deputy-Keyblade die op Toy Story is gebaseerd, heeft een behoorlijke duik genomen in het bad dat nostalgie heet. De Keyblade is namelijk van top tot teen ontworpen in de herkenbare Toy Story-stijl.

  Zo zijn er flink wat western-elementen terug in de Keyblade terug te vinden zoals een cactus, een sherrifsbadge en een cowboyhoed. Ook is er extra aandacht besteed aan de keychain, welke de vorm aanneemt van een van de bekende aliens uit Toy Story. Alleen al voor het design en de pure nostalgie is deze Keyblade een genot om te gebruiken en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat deze Keyblade kan veranderen in een enorme hamer!

  3. Happy Gear

  Wie wordt er nou niet vrolijk van een goede Pixar-klassieker zoals Monsters Inc.? Met een naam als Happy Gear is het al meteen duidelijk dat deze Keyblade perfect geschikt is om een grote lach op je gezicht te toveren. Wat de Happy Gear zo bijzonder maakt, is dat deze Keyblade kan transformeren in een tweetal jojo's. Hoewel we de Heartless in het verleden al op allerlei manieren hebben verdreven, is het verslaan van deze duistere wezens met ouderwets speelgoed misschien wel de meest komische tot nu toe.

  2. Nano Gear

  Een Keyblade die volledig is gebaseerd op de wereld van Big Hero 6, wie wil dat nou niet? Het heldhaftige thema van zes superhelden die het opnemen tegen het kwaad past bijzonder goed in het verhaal van Kingdom Hearts 3 en een stijlvol ontworpen Keyblade mag dan ook niet ontbreken! De Nano Gear is sterk geïnspireerd door de Microbots die flink wat chaos veroorzaakten in de Disney-film uit 2014. Zo kan de Nano Gear net als de Microbots allerlei verschillende vormen aannemen, zoals een enorme vuist en een grote ronde bol waaruit projectielen worden afgevuurd.

  1. Ultima Weapon

  De tofste van alle Kingdom Hearts 3 Keyblades is zonder enige twijfel Ultima Weapon. Zoals de naam van deze Keyblade al heel duidelijk te kennen geeft, is dit Sora's ultieme wapen. Het wapen beschikt over enorme kracht en zorgt ervoor dat Sora de zogeheten Ultimate Form aan kan nemen. Tijdens het aannemen van deze Ultimate Form is Sora in staat om over het strijdveld te zweven en de Heartless op sierlijke wijze te vernietigen.

  Ook is Sora door dit krachtige wapen in staat om talloze speren en lichtaanvallen op te roepen waardoor het een eitje wordt om je tegenstanders te verslaan. Je moet er wel wat voor over hebben om dit wapen te bemachtigen, want je zult het zelf moeten smeden via Synthesis. Een aantal benodigde materialen is alleen te krijgen door aan bepaalde voorwaarden te voldoen, maar Ultima Weapon is de moeite meer dan waard!

  Kingdom Hearts 3 Keyblades - Wat zijn jullie favorieten?

  Dit zijn volgens ons de vijf tofste Kingdom Hearts 3 Keyblades, maar er zijn natuurlijk nog veel meer toffe Kingdom Hearts 3 Keyblades te vinden. Wat zijn jullie persoonlijke favorieten? Laat het ons weten in de reacties!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.