Kingdom Hearts 3 Disney films - Dompel je onder in Disney!

  Kingdom Hearts 3 komt eraan! Je wilt natuurlijk snappen wat je speelt en niet verzuipen in de gigantische hoeveelheid lore die het universum kent. Daarom moet je deze Kingdom Hearts 3 Disney films gezien hebben, want dan weet je tenminste hoe en wat er gaande is met Disney.

  Disney

  Kingdom Hearts III neemt je mee op avonturen door verschillende werelden van Disney en Final Fantasy. Het zijn toch voornamelijk de Disney-werelden die je moet kennen en dus zetten we de zes Kingdom Hearts 3 Disney films die je gezien moet hebben voor je op een rijtje. Deze films zijn een inspiratie geweest voor de game en moet je zeker weten kennen

  6. Frozen

  Tijdens de meest recente onthulling werd bekendgemaakt dat er een Frozen wereld zit in Kingdom Hearts III. Arendelle, de wereld van Frozen heeft namelijk al flink wat meegemaakt in de film. Dit komt door zussen Anna en Elsa die een flink avontuur beleven in de film. Daarom is dit één van de Kingdom Hearts 3 Disney films die je gezien moet hebben.

  Daarnaast wil je van te voren wel weten hoe sneeuwpop Olaf is ontstaan en waarom hij nooit smelt. Frozen is en blijft gewoon een leuke film vanwege de aandoenlijke personages en de geweldige liedjes. Het zorgt er ook voor dat je lekker Let It Go kan zingen terwijl je Kingdom Hearts III aan het spelen bent wanneer de game daadwerkelijk uitkomt op 29 januari 2019.

  Walt Disney Pictures

  5. Hercules

  We gaan in Kingdom Hearts III weer terug naar het colosseum van Hercules, dus het is belangrijk om de geschiedenis van deze setting te kennen. Gelukkig kun je gewoon samen met de kinderen Hercules opzetten, want je hoeft niet bang te zijn voor taferelen die vergelijkbaar zijn met de film 300. Hercules gaat namelijk over hoe Hercules een echte held moet worden.

  De basis van dit verhaal vertaalt zich dan ook naar de Kingdom Hearts games. Daarin is het niet Hercules die een held moet worden, maar Sora. Gelukkig staat Hercules met zijn goddelijk gespierde lijf klaar om hem daarbij te helpen. Zijn biceps, triceps en oranje gekleurde lokken zullen voor je klaar staan, want oude vijand Hades probeert nog steeds roet in het eten te gooien.

  Walt Disney Pictures

  4. Tangled

  Iedereen kent de kilometers aan haren die Rapunzel bezit en in Kingdom Hearts III zal de prinses laten zien hoe ze deze goed kan gebruiken. Als Tarzan slingert ze er bijvoorbeeld mee aan de bomen, maar hoe zit het ook alweer met dit eeuwenoude sprookje? Daarom heeft Disney in 2010 een nieuwe Rapunzel film uitgebracht.

  De film zal je helpen het allemaal weer goed op een rijtje te krijgen. In Tangled is Rapunzel een tiener die al jarenlang vastzit in de hoge toren en wil ontsnappen. Deze kans krijgt ze dan ook wanneer bandiet Flynn Ryder de toren beklimt en haar leven overhoop gooit. Daarom is dit één van de Kingdom Hearts 3 Disney films die je gezien moet hebben.

  Disney

  3. Big Hero 6

  Tijd om terug te gaan naar San Fransokyo, de wereld van Big Hero 6. Baymax is klaar voor een nieuw avontuur en Hiro natuurlijk ook. In Kingdom Hearts III zal dit nieuwe avontuur plaatsvinden, maar je wilt natuurlijk wel eerst weten hoe die band tussen Hiro en Baymax is ontstaan.

  Daarom moet je deze film uit 2014 nog even terugkijken, want het is een genot om het ontstaan van de grote witte stuiterbal terug te zien. Daarnaast kun je het jezelf nog wat moeilijker maken door ook de animatieserie te kijken. Deze is eind vorig jaar van start gegaan en is een direct vervolg op de film.

  Disney Pixar

  2. Monsters Inc.

  Iedereen die Monsters Inc nog als de dag van gisteren voor de geest weet te halen, verdient een medaille. De film kwam namelijk alweer 17 jaar geleden uit en bevat nog steeds één van de meest emotionele Disney-momenten aller tijden. We zullen niet verklappen om welk moment het gaat.

  In Kingdom Hearts III ben je vervolgens helemaal klaar voor het nieuwe avontuur met Mike, Sulley en Boo. Het belooft in ieder geval de personages wat op te schudden, want Sora, Donald en Goofy zijn ineens helemaal veranderd. Hun uiterlijk is aangepast op de Monsters Inc wereld. Daarom is dit één van de Kingdom Hearts 3 Disney films die je gezien moet hebben.

  Walt Disney Studios

  1. Toy Story (2 & 3)

  Toy Story heeft een vriend in iedere Disney-fan en daarom is het fantastisch dat Toy Story naar Kingdom Hearts 3 komt. Voor het zover is, is er nog genoeg tijd om de films nog een keer te kijken. Met de eerste film raak je natuurlijk echt bekend met de personages, maar je wilt natuurlijk meer. Daarom moet je ook gewoon deel 2 en 3 kijken.

  Deze films zorgen namelijk dat je ziel vastgebonden wordt aan geweldige personages als Woody en Buzz. De combinatie van nostalgie, verlangen naar weer een kind zijn en jeugd vreugde zijn eigenlijk al reden genoeg om te kijken. Nu heb je alleen nog een extra reden voordat Kingdom Hearts III uitkomt.

  Kingdom Hearts 3 Disney films voor bonuspunten

  Als je niet alleen de films gezien wilt hebben die ervoor zorgen dat je een beetje bekend bent met de werelden, zijn er ook nog een paar andere films die je moet kijken. Kingdom Hearts heeft namelijk ook bij-figuren die je tijdelijk te hulp schieten. Deze komen ook uit een aantal Disney-films en om deze beter te kennen, moet je de onderstaande films nog bekijken.

  • De Kleine Zeemeermin
  • Wreck-It Ralph
  • The Lion King

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.